- Hun beviser at hun har vokst opp

Tenåringsstjernen Ariel Winter viste seg frem på SAG Awards.

VAKKER: Det er fem år som skiller disse bildene, og det er ingen tvil om at Ariel Winter vokser opp til å bli en klassisk Hollywood-skjønnhet. Bildet til høyre er tatt under helgens SAG Awards, mens bildet til venstre er fra en premiere i Los Angeles i 2010. Foto: Stella Pictures
VAKKER: Det er fem år som skiller disse bildene, og det er ingen tvil om at Ariel Winter vokser opp til å bli en klassisk Hollywood-skjønnhet. Bildet til høyre er tatt under helgens SAG Awards, mens bildet til venstre er fra en premiere i Los Angeles i 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Modern Family»-stjernen Ariel Winter (16) var en selvskreven gjest da den amerikanske film- og TV-prisutdelingen Screen Actors Guild Award ble avholdt i Los Angeles søndag kveld.

16-åringen har siden hun slo gjennom med rollen som «nerdejenta» Alex Dunphy i den populære HBO-serien «Modern Family» i 2009, frekventert flere titalls rød løper-eventer - og har alltid fått skryt for sin kledelige stil.

Søndag var intet unntak, og da Ariel troppet opp i en tettsittende hvit kjole fra Zac Posen haglet blitsregnet over den vakre 16-åringen.

FIKK HJELP: Ariels «Modern Family»-kollega Jesse Tyler Ferguson hadde ikke noe imot å gå ned på kne for å rette ut 16-åringens Zac Posen-kjole mens hun poserte for fotografene. Foto: Stella Pictures
FIKK HJELP: Ariels «Modern Family»-kollega Jesse Tyler Ferguson hadde ikke noe imot å gå ned på kne for å rette ut 16-åringens Zac Posen-kjole mens hun poserte for fotografene. Foto: Stella Pictures Vis mer

«Her beviser Ariel at hun har vokst opp. Hun er absolutt ingen «liten jente» lenger», skriver InTouchWeekly.

Men til tross for at den flotte 16-åringen har fått mye skryt for sine smekre former og inspirerende klesstil, har hun tidligere uttalt at hun selv synes hun har en vanskelig kropp å kle opp:

- Det er interessant fordi jeg er så ung, men jeg har samtidig en veldig kvinnelig kroppsfasong. Det er både en velsignelse og en forbannelse. Jeg må finne antrekk som er passende å gå med, men som også kler fasongen min, og samtidig ser bra ut.

Hvem har den flotteste kjolen? Kast terningen!:

[views:embed:node_embed:block:77078]

Ariels «Modern Family»-kollega Sofia Vergara (42) hadde tatt med seg forloveden Joe Manganiello (38) på SAG Awards, og strålte i en lekker rød kjole fra Donna Karan.

Se video fra SAG Awards under!:

LES OGSÅ: - De kommer til å lage hotte babyer sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer