- Hun bet meg i leggen

Kjæresten hevder det var den kvinnelige popstjernen Sarah Harding, og ikke ham, som var grunnen til at politiet måttet tilkalles nyttårsaften.

SKYLDER PÅ HVERANDRE: Sarah Hardings kjæreste Theo De Vries hevder popstjernen angrep ham på et hotell i Østerrike.  Foto: All Over Press
SKYLDER PÅ HVERANDRE: Sarah Hardings kjæreste Theo De Vries hevder popstjernen angrep ham på et hotell i Østerrike. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Natt til søndag ble «Girls Aloud»-stjernen Sarah Harding (30) sendt til sykehus etter en voldsom krangel med kjæresten Theo De Vries (35) på et hotell i Østerrike.

Sarah skal ha blitt tatt med til sykehuset, der hun fikk bandasjert høyre-armen. Turen til sykehuset har fått britiske medier til å tro at det var Theo som slo Harding, men nå hevder 35-åringen at det var hun som skadet ham i det voldsomme sammenstøtet.

De Vries hevder popstjernen bet ham i leggen, traff ham i hodet med et askebeger og slo til ham i ansiktet.  

- Det kunne vært veldig farlig. Jeg har et stort arr på beinet, sier han til The Sun.

Det var andre gjester på hotellet som tilkalte politiet på grunn av den høylytte krangelen. Harding skal senere ha anmeldt episoden til politiet. Theo ønsker nå å renvaske sitt eget navn, og hevder han aldri har slått kjæresten. 

- Det er absolutt ikke sant. Jeg vil at alle skal vite at jeg er en normal og ordentlig mann, jeg slo ikke Sarah i det hele tatt, sier han.

En kilde nær Harding hevder popstjernen bet Theo i selvforsvar. Popstjernen har tidligere hatt store problemer med alkohol, og venner av stjernen mener Theo lokket henne til å drikke.
  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Til sykehus etter krangel på kjæresten  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer