Irina Shayk, Bradley Cooper og Lady Gaga:

- Hun beskyldte ham flere ganger for å ha vært utro

Forholdet mellom Bradley Cooper og Irina Shayk skal ha begynt å falle fra hverandre allerede for en stund siden.

UTROSKAPSRYKTER: Tidligere denne måneden ble det kjent at Bradley Cooper og Irina Shayk har gått fra hverandre etter fire år. Sistnevnte skal mildt sagt ha vært lite imponert over Bradleys kjemi med Lady Gaga. Foto: NTB Scanpix
UTROSKAPSRYKTER: Tidligere denne måneden ble det kjent at Bradley Cooper og Irina Shayk har gått fra hverandre etter fire år. Sistnevnte skal mildt sagt ha vært lite imponert over Bradleys kjemi med Lady Gaga. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden sjokkerte et av Hollywoods hotteste par, Bradley Cooper (44) og Irina Shayk (33), en hel verden da det ble kjent at de hadde gått fra hverandre etter fire år.

Hva som ligger bak bruddet har duoen foreløpig ikke avslørt, men man kommer ikke unna at flere spekulerer på at kjemien mellom Cooper og Lady Gaga (33), som han spilte mot i «A Star is Born», er en av grunnene.

At 44-åringen var mye bortreist i forbindelse med jobb skal heller ikke ha hatt en særlig positiv innvirkning på forholdet.

COOPER-GATE: Ryktene svirrer etter det angivelige bruddet mellom Bradley Cooper og Irina Shayk. Christian Carino, Lady Gagas eks-forlovede, bidrar ikke akkurat til å stilne sagaen. Vis mer

Beskyldt for utroskap

Eksparet skal ifølge kilder ha holdt ut ekstra lenge på grunn av sin to år gamle datter Lea De Seine Shayk Cooper, men tidligere denne måneden var det altså over, skriver Mirror.

Shayk skal ha følt seg truet av Cooper og Lady Gaga da de jobbet sammen, og hun skal ha vært lite fornøyd med hvordan kjæresten oppførte seg rundt artisten. I tillegg skal den 33 år gamle supermodellen ha vært sikker på at Cooper var utro med Gaga.

DEN GANG DA: Irina og Bradley på den røde løperen sammen i januar. Den gang var det nok svært få som kunne se for seg et brudd bare fem måneder senere. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Irina og Bradley på den røde løperen sammen i januar. Den gang var det nok svært få som kunne se for seg et brudd bare fem måneder senere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Bradleys forhold med Irina Shayk begynte virkelig å falle fra hverandre da han startet å spille inn filmen med Gaga, og hun beskyldte ham flere ganger for å ha vært utro med medskuespilleren, sier en kilde til Radar Online, ifølge Mirror.

- Helt siden den gang har Irina slitt med å stole på Bradley i det hele tatt, fortsetter kilden, som også legger til at Cooper og 33-åringen stadig kranglet da de var sammen og at forholdet deres var kaotisk.

All tiden borte fra Shayk skal ha satt sine spor i forholdet, som altså nå skal være over.

- Bradley var følelsesmessig distansert da de spilte inn filmen. Hun prøvde å redde forholdet, men det hadde allerede forandret seg. Siden de to er veldig private rundt forholdet sitt, var det få som visste hva som egentlig foregikk, sier en kilde til People.

RYKTEFLOM: Etter at Bradley Cooper angivelig skal ha blitt singel, spekuleres det om han og Lady Gaga vil finne hverandre. Vis mer

Reiste bort

Selv om bruddet slo ned som lyn fra klar himmel i Hollywood, skal det med andre ord ha vært dårlig stemning mellom de to i lengre tid. Nå ser det imidlertid ut til at Irina prøver å komme seg videre, og at hun vil legge bruddet bak seg.

Torsdag var hun nemlig tilbake på jobb, og gikk på catwalken under CR Runway x Luisa via Roma i Firenze i Italia. I forkant av motevisningen tilbrakte Shayk også flere dager på Island, noe hun har dokumentert på sin Instagram-profil.

TILBAKE PÅ JOBB: Irina Shayk på catwalken torsdag. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE PÅ JOBB: Irina Shayk på catwalken torsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Foreløpig har verken Irina Shayk eller Bradley Cooper kommentert bruddet.

Private

Bradley Cooper og Irina Shayk er kjent for å holde tett om hva som foregår på hjemmebane, og det var sjelden de snakket om hverandre i intervjuer.

I februar fortalte modellen hvorfor i et intervju med Glamour.

ROMANSERYKTER: Det er mange som lurer på om det er mer enn vennskap mellom Bradley og Lady Gaga. Her under Venice Film Festival i august i fjor. Foto: NTB Scanpix
ROMANSERYKTER: Det er mange som lurer på om det er mer enn vennskap mellom Bradley og Lady Gaga. Her under Venice Film Festival i august i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har mange venner som deler mye av privatlivet sitt med offentligheten på Instagram eller andre sosiale medier. Jeg beundrer dem og synes det er fantastisk, men det handler om personlige valg, sa hun, og la til:

- Siden jobben min krever at jeg er der ute, så har jeg bestemt meg for å ikke snakke om privatlivet mitt. Det er derfor det kalles privatliv. Det er noe som er ment for deg og familien, og det føler jeg meg fornøyd med.

Lady Gaga og Bradley Cooper har hovedrollene i den populære filmen «A Star Is Born» og på den 91. Oscar-utdelingen fremførte de sangen «Shallow» sammen - til stor applaus fra salen. Nå går spekulasjonene rundt hvorvidt Gaga og Cooper er mer enn bare gode venner. Vis mer

LES OGSÅ: - Hun er litt sur på meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer