<strong>KASTER TOPPEN:</strong> Imogen Thomas kaster toppen i pausen under innspillingen av This Morning. Foto: Black Sheep/SPX
KASTER TOPPEN: Imogen Thomas kaster toppen i pausen under innspillingen av This Morning. Foto: Black Sheep/SPX Vis mer

- Hun belønnes for utroskap

Sinte briter raser over Giggs-elskerinnens nye jobb.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske glamourmodellen Imogen Thomas (28) ble tidligere i år rikskjendis i Storbritannia, etter at den gifte fotballstjernen Ryan Giggs (37) prøvde å nekte henne og britiske medier å omtale et påstått forhold de to skal ha hatt sammen.

Utroskandalen ble rullet opp i kjendispressen. Det samme ble Manchester United-spillerens privatliv, og senere kom det opplysninger om at stjernen i tillegg ble anklaget for et åtte år langt forhold med brorens kone.

Nå har imidlertid Imogen Thomas, som tidligere har vært med i «Big Brother», fått seg en ny TV-jobb. 28-åringen har blitt hentet inn til å være med i ITV-showet «This Morning».

Det får britiske TV-seere til å rase. Svært mange har den siste tiden beskrevet sin store frustrasjon på nettsamfunnet Twitter.

«Imogen Thomas blir belønnet for utroskap. Hun har fått jobb i This Morning. En skandale.», skriver en sint seer på sin Twitter-side.

Glamourmodellens liv ble også satt under lupen etter at forholdet med Ryan Giggs ble kjent. Det ble hevdet at hun hadde hatt et seksuelt forhold med mange av fotballstjernene i Storbritannia. Til slutt brøt hun sammen og sa at hun fryktet for sitt eget liv.

«Hvis dette var en mann, ville han ikke fått flere jobbtilbud for å være utro. Karrieren hans ville vært ødelagt.», skriver en annen Twitter-bruker.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Hun har ligget med et halvt Premier League-lag

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer