FRATATT TITTELEN: Carrie Prejean har blitt fratatt tittelen som Miss California grunnet kontraktsbrudd. Foto: AP
FRATATT TITTELEN: Carrie Prejean har blitt fratatt tittelen som Miss California grunnet kontraktsbrudd. Foto: APVis mer

- Hun behandlet alle som dritt

Nok var nok - Miss California har mistet tittelen...

SEHER.NO: Miss California USA, Carrie Prejean (22), har blitt fratatt tittelen sin, etter at hun har brutt med kontrakten som binder henne til å gjøre opptredener på vegne av organisasjonen.

Det er Donald Trump som eier Miss USA og Miss Universe-organisasjonene, og han er tydelig skuffet over 22-åringens innsats.

"Jeg fortalte Carrie at hun trengte å komme seg tilbake på jobb for å holde kontrakten med Miss California USA-organisasjonen, og jeg ga henne muligheten til dette. Dessverre ser det ikke ut til at det kommer til å skje", skriver han i en pressemelding.

- For meg var hun den aller søteste. Men hun behandlet alle andre som dritt, sier han til TMZ.

Dette er ikke første gang Prejean kommer i et negativt søkelys. Under finalen i Miss USA kom hun med uttalelser om at homofilt ekteskap ikke burde tillates, noe som sjokkerte mange. Senere ble det hevdet at hennes mor datet en kvinne på samme tidspunkt.

I tillegg bekreftet Shanna Moakler - som satt i styret for Miss California-organisasjonen - at organisasjonen hadde betalt for at Prejean kunne fikse på puppene sine før selve finalen. Det skapte mye oppstyr, og Moakler trakk seg kun kort tid etter fra organisasjonen.

Og som om ikke det skulle være nok: I april ble det lekket flere toppløsbilder av 22-åringen på nett, noe som tidligere har rammet flere andre missevinnere.

Likevel hevder Trump at grunnen til at at Carrie blir fratatt tittelen, baseres utelukkende på kontraktbruddet. De andre skandalene skal ikke være tatt med i betraktnigen.

Prejean var en av favorittene til å vinne hele miss USA, men endte til slutt som nummer to.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Hadde hun visst hva moren drev med...

LES OGSÅ: Nå kan hun miste kronen