DATER: Jennifer Garner og Patrick Dempsey skal være det nyeste paret i Hollywood. Foto: NTB Scanpix
DATER: Jennifer Garner og Patrick Dempsey skal være det nyeste paret i Hollywood. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Hun behandles som en dronning

Skuespiller-kollegaene skal ha funnet trøst i hverandre etter at ekteskapene havarerte.

SEOGHØR.NO: I 2015 separerte både Patrick Dempsey (49) og Jennifer Garner (43) seg fra sine ektefeller Jillian Dempsey (48) og Ben Affleck (43).

Nå hevder amerikanske medier at de to i all hemmelighet skal ha funnet tonen med hverandre.

- De har vært venner i mange år, så det føltes helt naturlig for dem å betro seg til hverandre. Så fort de begynte å prate, ble gnisten mellom dem ble tydelig for begge. Jennifer er lettet og spent, sier en kilde til Ok! Magazine, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

SPILTE MOT HVERANDRE: I filmen "Valentine's Day" forelsker Jennifer Garners rollefigur seg i Patrick Dempseys rollefigur.   Foto: NTB Scanpix
SPILTE MOT HVERANDRE: I filmen "Valentine's Day" forelsker Jennifer Garners rollefigur seg i Patrick Dempseys rollefigur. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2009 spilte duoen sammen i den romantiske komedien «Valentine's Day» og her koste de seg sammen på settet.

- De hadde en fantastisk kjemi, noe som var godt synlig for alle som var rundt dem, forteller kilden videre.

Varme følelser skal ha oppstått for et par måneder siden etter at Jennifer først inviterte «Grey's Anatomy»-kjekkasen ut på en kaffe.

Paret hadde det så hyggelig sammen at de deretter dro på en middagsdate som endte opp med å vare en hel helg, skriver bladet, ifølge nettstedet.

- Patrick behandler henne som en dronning. Noe som er forfriskende etter forholdet med Ben, sier kilden.

Mens Dempsey har vært travelt opptatt med å spille inn komedien «Bridget Jones Baby» i London, holder Garner på med innspilling av to ulike filmer. Likevel har de mye kontakt.

- De skyper hele tiden, og tekster hverandre konstant frem og tilbake, til tross for den store tidsforskjellen. Jennifer er så glad. Det er lenge siden hun har følt det på denne måten med noen.

Saken forsetter under bildet.

EKS-KONA: Denne måneden er det akkurat ett år siden Jillian søkte om skilsmisse fra Patrick Dempsey. Foto: All Over Press
EKS-KONA: Denne måneden er det akkurat ett år siden Jillian søkte om skilsmisse fra Patrick Dempsey. Foto: All Over Press Vis mer

Begge er trebarnsforeldre

Følelsen er tilsynelatende gjensidig. OK! Magazines kilde hevder nemlig at Patrick tror Jennifer en hans perfekte match.

- Han kan være lettsint, så å snakke med noen som er så rolig og søt som Jennifer føles velig beroligende for ham.

I 1999 giftet Dempsey seg med stylisten Jillian, og sammen har de datteren Talula (13) og tvillingene Sullivan og Darby (8).

I januar i fjor søkte Jillian om skilsmisse fra Hollywood-stjernen - etter 15 år som ektepar. I høst virket det som om de prøvde å finne tilbake til hverandre igjen etter at de ble observert hånd i hånd i Paris.

Garner har også tre barn, døtrene Violet (9) og Seraphina (6), samt sønnen Samuel (3), fra det 10 år lange ekteskapet til Ben Affleck.

Paret avslørte i fjor sommer at de skulle skilles, og i etterkant dukket det opp rykter om at «Gone Girl»-stjernen hadde vært utro med barnepiken.

BLE SLUTT I SOMMER: Ben Affleck og Jennifer Garner giftet seg i juni 2005. 10 år og en dag senere avslørte de at ekteskapet var over. Foto: SipaUSA
BLE SLUTT I SOMMER: Ben Affleck og Jennifer Garner giftet seg i juni 2005. 10 år og en dag senere avslørte de at ekteskapet var over. Foto: SipaUSA Vis mer

LES OGSÅ: - Scott Disick dater svensk modell