LEI AV KONA: Bruce Jenner er lei av at kona Kris behandler han som en dritt. Det melder National Enquirer. Foto: All Over Press
LEI AV KONA: Bruce Jenner er lei av at kona Kris behandler han som en dritt. Det melder National Enquirer. Foto: All Over PressVis mer

- Hun behandler ham som en dørmatte

Nå vil Bruce Jenner søke om skilsmisse fra Kardashians mor.

SEOGHØR.NO: Kris Jenner (55) og ektemannen Bruce (63) har blitt stjerner etter at de viste seg fram i realityserien «Keeping up with the Kardashians».

Nå skriver det amerikanske tabloidmagasinet National Enquirer at Bruce ønsker å skille seg fra Kris. Grunnen er enkel.

- Bruce føler at Kris behandler ham som en dørmatte, og han har nå fått nok, sier en kilde til magasinet.


Kris og Bruce har vært gift i 21 år, og sistnevnte har sett seg kraftig lei av konas store ego, flørting med unge menn, og at hun tar seg av karrierene til samtlige i familien.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

- Hun kommer med syrlige kommentarer hele tiden, og klager til felles venner over at han er en kjedelig gammel fyr. Så har hun behov for å vise ham at hun henger med yngre menn.

En kilde hevder imidlertid overfor E! Online at skilsmisseryktene ikke stemmer.

- Ryktene er usanne. Det er bare tull, sier kilden til nettstedet.


Bruce er stefaren til Kim (32), Khloe (28) og Kourtney Kardashian (33). Han har barna Kendall (17) og Kylie (15) med Kris.

Tabloiden National Enquirer skriver imidlertid på sin side at Bruce allerede har vært i kontakt med et advokatteam angående en mulig skilsmisse.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Pappa voktet over bikini-døtrene