<strong>TÅREVÅTT VALG:</strong> - Det sitter veldig langt inne hos meg. Den personen jeg har valgt, er nemlig en person jeg har kommet veldig nær, sa Synne Bolstad rett før hun valgte Siv Annie Bjørnvåg til førstekjempe i denne ukas «Farmen». Foto: TV 2
TÅREVÅTT VALG: - Det sitter veldig langt inne hos meg. Den personen jeg har valgt, er nemlig en person jeg har kommet veldig nær, sa Synne Bolstad rett før hun valgte Siv Annie Bjørnvåg til førstekjempe i denne ukas «Farmen». Foto: TV 2 Vis mer

- Hun begynte å gråte da hun sa det

Men «Farmen»-deltager Siv Annie Bjørnvåg mener konkurrenten oppførte seg feigt.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Velkommen til førstekjempevalg. Det er veldig vanskelig for meg å ta et valg denne uka, men jeg har kommet frem til en avgjørelse. Det sitter veldig langt inne hos meg. Den personen jeg har valgt, er nemlig en person jeg har kommet veldig nær. Men det er også en person som kan stikke kjepper i hjulene for meg.

Ordene tilhører Synne Bolstad (23), som i denne ukas «Farmen» er storbonde. Torsdag valgte hun Siv Annie Bjørnvåg (41) til førstekjempe til kommende helgs tvekamp. Valget av Siv, som er kona til Ståle - som røk ut av programmet i starten av april, satt tydelig langt inne for den vakre 23-åringen.

Men til Seher.no forteller førstekjempen at Synnes valg kom langt fra overraskende.

- Jeg merket det fra dag én denne uka, så det kom ikke som noen bombe, nei. Jeg så det helt klart, hun turte jo ikke se på meg eller prate med meg, sier hun til Seher.no.

Siv Annie er heller ikke sint eller bitter for at hun denne uka må ut i den beryktede tvekampen - selv om hun og denne ukas storbonde opparbeidet seg god kontakt på Storøy gård i Telemark.

- Synne så på meg som det sterkeste kortet. Selv ville jeg nok valgt en av de sterkeste guttene, men jeg synes uansett at det er en fair sak å ende opp med meg, mener «Farmen»-deltageren, som forteller om et tårevått førstekjempevalg i torsdagens episode - selv om det kanskje ikke så veldig følelsesladd ut på TV-skjermen.
 
- Hun begynte å gråte, og sa mange fine ord om meg. Jeg følte det kom noen krokodilletårer.

En ting som likevel irriterer Bjørnvåg er at Bolstad ikke spilte med åpne kort i tiden før selve valget. Ut fra oppførselen hennes skjønte tross alt Siv Annie at noe var i gjære.

- Jeg synes heller hun burde vært fair og pratet med meg på en real måte fra dag én. Hun var feig, men det viser jo bare at hun er litt ung og slikt, sier førstkjempen.

I etterkant av valget var hun ikke stresset for den forestående tvekampen.

- Jeg var godt forberedt, så det gjorde ingenting. Jeg jobbet bare videre jeg, og hadde ingen sure miner, sier hun til Seher.no.

Hvordan krangelen mellom de to ender ser du i «Farmen», som sendes på TV 2 torsdag klokka 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Prøvde ikke å holde forholdet skjult 


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer