- Hun begynner å forstå mer og mer

Avdøde Heath Ledgers datter begynner å innse hvem foreldrene hennes er.

VESLEVOKSEN: Matilda er nå syv år gammel og trives med å ha en filmstjerne som mor. Foto: All Over Press
VESLEVOKSEN: Matilda er nå syv år gammel og trives med å ha en filmstjerne som mor. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Filmstjernen Michelle Williams (32) er en av Hollywoods mest benyttede skuespillere. Nå har også datteren Matilda (7), som Williams fikk sammen med den avdøde skuespilleren Heath Ledger, begynt å innse at mamma er en stjerne.

- Hun begynner å forstå mer og mer. Hun vet mye om Glinda the Good Witch (fra filmen «Oz the great and powerful»). Hun var veldig spent før hun skulle kle seg ut som henne på Halloween. Hun gikk frem til folk i parken og sa: «Mammaen min er Glinda the Good Witch. Det finnes to onde og en god. Mammen min er god.», forteller Michelle under New Yorker Festival.

Lille Matilda får være med mamma på filminnspillinger rundt omkring i verden. Men Michelle er fast bestemt på å gi datteren en så normal oppvekst som mulig.

- Hun er veldig snill og enkel å ha med å gjøre. Hun liker å møte nye mennesker og nye erfaringer. Vi har med oss kasser når vi reiser. De inneholder familiebilder, et mykt teppe og flere andre ting som er kjent og kjært fra huset vårt. Da bygger man opp en viss kontiunitet, forteller Michelle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer