- PLANLEGGER NYTT SHOW: Paris Hilton er i gang med å utvikle et nytt programkonsept. Foto: All Over
- PLANLEGGER NYTT SHOW: Paris Hilton er i gang med å utvikle et nytt programkonsept. Foto: All OverVis mer

- Hun bare må være på TV

- Milliardærarvingen planlegger nå sitt comeback på TV.

SEHER.NO:  Det siste vi så av Paris Hilton (28) på TV, var i det populære programmet «My New BFF», som ble vist på MTV sommeren 2009. Nå planlegger realitystjernen et nytt show. Og kanalene krangler om rettighetene til milliardærarvingenes nye program.
 
- Mange TV-selskaper har vært i kontakt med Paris. Alle produksjonsselskapene i byen ønsker å produsere det nye showet hennes,  hevder en kilde fra en av kanalene til X17online. 

Avisen spekulerer også i om vi vil få se Paris' kjæreste Doug Reinhardt (24), kjent fra realityserien «The Hills». 

- Alle er fullt klar over at Paris kanskje er den mest berømte kvinnen på planeten. Offentligheten elsker henne, og har elsket henne siden «The Simple Life». Hun bare må være på TV, sier kilden.

Kilder nær Paris kan også fortelle at hun er i gang med å utvikle nye konsepter, som hun skal være med i, samt produsere.

- Alle de store kanalene er veldig spent på å høre ideene hennes. Men hun vil vente til alt er perfekt. Hun synes det er viktig at programmet må reflektere den eksakte visjonen hun har i hodet. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Ja, hun vil gifte seg!