Johnny Depp og Amber Heard:

- Hun bæsjet i sengen min

Da Johnny Depp fant avføring i sengen sin, forstod han at ekteskapet med Amber Heard hadde gått opp i røyk.

SØKSMÅL: Johnny Depp har gått til sivilt søksmål mot den britiske avisa The Sun. Video / Foto: NTB SCANPIX. Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag startet rettssaken mellom skuespiller Johnny Depp (57) og eieren av tabloidavisen The Sun, News Group Newspapers (NGN), i High Court i London.

Saken bunner i at Depp har gått til sivilt søksmål mot avisen, for å ha omtalt ham som «konebanker» i en artikkel i 2018. Dette føler stjernen seg ærekrenket for, og følgelig krever han oppreisning.

Det er satt av tre uker til saken, og saken fortsetter i dag, onsdag. Til stede i retten er også ekskona Amber Heard (34), som var gift med Depp fra 2015 til 2017. I den aktuelle artikkelen i The Sun, ble Depp også anklaget for å ha vært voldelig i ekteskapet med Heard - noe han selv har benektet hele veien.

I rettssalen tirsdag kom det frem en rekke oppsiktsvekkende detaljer fra forholdet mellom Hollywood-skuespilleren og ekskona - og i retten beskyldte han Heard for å være den voldelige i forholdet, ifølge Sky News.

Depp skal ha fortalt i retten at han forsto at ekteskapet var over da han oppdaget avføring i sengen sin. 57-åringen anklaget også Heard for å ha slått ham i ansiktet på et fly, samt at ekskona skal ha kastet flere flasker med vodka på ham.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer