VENTER TRILLINGER: Stevie Wonder har åtte barn fra før. Nå venter han tre til med Tomeeka Bracy. Foto: All Over Press
VENTER TRILLINGER: Stevie Wonder har åtte barn fra før. Nå venter han tre til med Tomeeka Bracy. Foto: All Over PressVis mer

Hun bærer 64 år gamle Stevie Wonders trillinger

Den blinde musikkstjernen skal bli pappa til nummer ni, ti og elleve.

SEOGHØR.NO: Sangstjernen Stevie Wonder har fått litt av en beskjed. Han venter nemlig trillinger i en alder av 64. Det melder avisen The Post.

VELKJENT SANGSTJERNE: Wonder er kjent for sanger som Superstition og I Just Called To Say I Love You. Foto: All Over Press
VELKJENT SANGSTJERNE: Wonder er kjent for sanger som Superstition og I Just Called To Say I Love You. Foto: All Over Press Vis mer
BARN I ALLE ALDRE: Stevie Wonders yngste barn er ett år gammelt. Eldstedatteren er 39. Foto: All Over Press
BARN I ALLE ALDRE: Stevie Wonders yngste barn er ett år gammelt. Eldstedatteren er 39. Foto: All Over Press Vis mer

Dermed får Wonder nok barn som han skal holde styr på. Fra før har han nemlig åtte barn.

- Dette er Stevies mekanisme når det kommer til lykke. Jeg tror ikke han hadde planer om å få elleve barn, inkludert trillinger i hans alder, men det er ikke som om han ikke er glad for det, eller at han ikke har råd til det, sier en kilde ifølge Page Six.

Moren til det kommende barnet er Tomeeka Robyn Bracy (40). Dette blir parets andre barn sammen, etter at de i fjor ble foreldre.

Det betyr også at den populære musikeren har barn i aldre fra 1 til 39 år, med fem forskjellige kvinner.

Wonder har tidligere innrømmet at han ikke har hatt tid til barna sine, men ettersom han er blitt eldre har han forstått hvor viktig det er å ta seg tid.

- Han vet at det å være pappa er en fulltidsjobb, og nå som han er eldre føler han at han klarer oppgaven uten å skuffe noen av dem, sier en kilde til avisen.


LES OGSÅ: - Noen som tror de er homofile er egentlig forvirret