Todd Fisher om moren Debbie Reynolds:

- Hun ba om tillatelse til å dø

Lørdag ble Debbie Reynolds og Carrie Fisher hedret i Hollywood.

TUNG TID: I romjula døde Debbie Reynolds (foran t.v.) og datteren Carrie Fisher (nr. tre f.v.) med én dags mellomrom. Her er de sammen med Todd Fisher og Billie Lourd (t.h.) på SAG Awards i 2015. Foto: Pa Photos / NTB scanpix
TUNG TID: I romjula døde Debbie Reynolds (foran t.v.) og datteren Carrie Fisher (nr. tre f.v.) med én dags mellomrom. Her er de sammen med Todd Fisher og Billie Lourd (t.h.) på SAG Awards i 2015. Foto: Pa Photos / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I romjula kom den triste nyheten om at skuespiller Carrie Fisher, som udødeliggjorde rollen som prinsesse Leia i en rekke av «Star Wars»-filmene, var gått bort, 60 år gammel.

Dagen etter at Fisher døde, kom meldingen om at hennes mor, skuespiller Debbie Reynolds, også var gått bort.

Lørdag 25. mars, tre måneder etter de to Hollywood-stjernenes bortgang, ble de begge hedret med en minnemarkering i Forest Lawn Memorial Park i Los Angeles.

Det var Reynolds' sønn og Fishers yngre bror, skuespiller Todd Fisher (59), som arrangerte minneseremonien. Der snakket han ut om morens sorg etter å ha mistet sin eneste datter.

Saken fortsetter under bildene.

- En vakker avslutning

- Da Carrie døde, bestemte moren min seg for å endre planene sine litt. Min mor sa alltid til meg: 'Jeg vil aldri gå i min datters begravelse. Jeg ønsker å bli gravlagt sammen med Carrie', fortalte han, ifølge People.

Todd Fisher la til at han ikke var forberedt på at moren, som hadde fylt 84 år, skulle gå bort så kort tid etterpå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer