I MEDIAS SØKELYS: Lindsay Lohan skal ifølge bladet Kode ha sagt at hun dater en gift mann, men selv avviser hun påstandene. Foto:  Splash News/All Over Press
I MEDIAS SØKELYS: Lindsay Lohan skal ifølge bladet Kode ha sagt at hun dater en gift mann, men selv avviser hun påstandene. Foto: Splash News/All Over PressVis mer

- Hun avslørte affære med gift mann

To dager etter at hun fortalte om sin ukjente spontanabort, har Lindsay Lohan igjen havnet i medienes søkelys.

SEOGHØR.NO: Den skandaleombruste filmstjernen Lindsay Lohan (27) vakte oppsikt da hun søndag fortalte om en hittil ukjent spontanabort på amerikansk TV.

Nå skaper hun igjen furore etter angivelig å ha avslørt etter forhold til en gift mann.

Det amerikanske bladet Kode Magazine skriver ifølge Daily Mail i sin kommende utgave at Lindsay kom med uttalelsene under et intervju med dem.

- Denne fyren jeg treffer, sendte et fly fordi han vil møte meg igjen... Men han er gift og har barn, skal Lindsay ha avslørt ifølge bladet.

I det samme intervjuet hevder bladets journalist at han så Lindsay  både drikke alkohol og innta ecstasy-tabletter under musikkfestivalen Coachella tidligere denne måneden.

Lindsay har flere ganger vært innlagt til behandling for rusmisbruk.

Benekter påstandene

FRA INTERVJU: Lindsay Lohan har de siste ukene vært gjest på flere av USAs mest kjente TV-program. Her er hun hos talkshow-verten Jimmy Fallon. Foto: Copyright ?? ??NBC/Courtesy Everett Collection / Everett Collection/All Over Press
FRA INTERVJU: Lindsay Lohan har de siste ukene vært gjest på flere av USAs mest kjente TV-program. Her er hun hos talkshow-verten Jimmy Fallon. Foto: Copyright ?? ??NBC/Courtesy Everett Collection / Everett Collection/All Over Press Vis mer

Lindsay - som er forsidepiken på det neste nummeret av bladet Kode -hevder imidlertid avsløringene er falske.- Hun har aldri snakket til en journalist fra Kode. Intervjuet ble gjort via e-post. Vi har ingen aning om hvorfor en journalist vil fabrikere noe sånt og distribuere det på en så uansvarlig måte.

Kode Magazine sier til Daily Mail at de gjorde et e-post intervju med Lindsay, men at de heller valgte å trykke et annet intervju, som kom fra det de kaller en «pålitelig kilde».

Bekreftet sex-liste

Påstandene om Lindsay kommer også kort tid etter at hun innrømmet å ha skrevet en liste over sine berømte sex-partnere, som siden har blitt trykket av bladet InTouch.

- Noen må ha tatt et bilde av den jeg flyttet. Det er en veldig personlig ting og det er veldig uheldig, sa Lindsay i programmet «Watch What Happens Live».

LES OGSÅ: - Jeg innrømmer at jeg tabbet meg ut