I TRØBBEL: - Katie Price har nådd bunnen. Hun vet ikke lenger hva hun skal gjøre med seg selv. Hun har prøvd å ringe Peter, og angriper alle hun kan, sier en kilde. Foto: All Over Press
I TRØBBEL: - Katie Price har nådd bunnen. Hun vet ikke lenger hva hun skal gjøre med seg selv. Hun har prøvd å ringe Peter, og angriper alle hun kan, sier en kilde. Foto: All Over PressVis mer

- Hun angriper alle hun kan

Den kjente glamourmodellen har det tøffere enn noensinne.

SEHER.NO: Det var i midten av mai at sjokknyheten kom om at den britiske glamourmodellen Katie "Jordan" Price (30) og ektemannen Peter André (36) går hvert til sitt. 

Bruddet skal har tatt sitt toll på glamourmodellen, både fysisk og psykisk, og da hun fredag viste seg for første gang etter bruddet under en catwalkvisning, skal hun ha sjokkert publikum med sin syltynne kropp.

Ifølge News of the World er 30-åringen regelrett utmattet etter lite søvn, i tillegg til at hun spiser alt for lite. Dessuten skal hun ha begynt å drikke for å dempe smertene etter separasjonen, mens modellen også langer ut mot mennesker rundt seg - og anklager Peter for at han prøver å ruinere karrieren hennes.

- Katie har nådd bunnen. Hun vet ikke lenger hva hun skal gjøre med seg selv. Hun har prøvd å ringe Peter, og angriper alle hun kan, sier en kilde til nettstedet.

Til tross for de åpenbare problemene: Kilden, som er en venn av Jordan, tror hun skal klare seg gjennom den tøffe perioden.

- Jeg har aldri sett henne så bestemt. Hun liker en fight, og ønsker inderlig å slå ham, forteller kilden til New of the World.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Forholdet tok slutt