- Hun ammet henne i restauranten

Amerikanerne tåler ikke se det som er vanlig i Norge, men Beyonce bryr seg ikke.

STOLT MAMMA: Slik så det ut da Beyonce selv la ut bilder av seg selv og datteren på internett etter fødselen. Beyonce Knowles nølte ikke med å amme datteren på en restaurant i New York, da hun ga beskjed om at hun var sulten under en bytur i New Yor Foto: Twitter
STOLT MAMMA: Slik så det ut da Beyonce selv la ut bilder av seg selv og datteren på internett etter fødselen. Beyonce Knowles nølte ikke med å amme datteren på en restaurant i New York, da hun ga beskjed om at hun var sulten under en bytur i New Yor Foto: Twitter Vis mer
SEOGHØR.NO: Popstjernen Beyonce Knowles (30) stortrives i sin nye mammarolle, etter at hun i januar fødte datteren Blue Ivy Carter.

Og mens mange andre kjendismødre overlater det daglige stellet til heltidsansatte barnepiker, har Beyonce gått inn for å ta seg mest mulig av datteren selv.

I tillegg til å sette musikk- og filmkarrieren på pause på ubestemt tid, nøler hun ikke med amme sin lille jente uansett hvor hun befinner seg.

Lørdag overrasket Beyonce ifølge Us Weekly de andre restaurantgjestene med å gi datteren mat ved bordet, da de var på lørdagstur i New Yorks West Village, sammen med ektemann og stolt pappa Jay-Z (42).

- Hun ammet henne i restauranten, sier øyenvitner til bladet.


Beyonce og Jay-Z har sørget for å dekke til sin lille øyensten hver gang de ferdes utendørs, for å skjerme henne både for kulden og for fotografer.

De foreløpig eneste bildene av den lille babyen er de som foreldrene selv la ut på internett etter fødselen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Del vår glede