Kylie Jenner:

Humoristisk stunt etter tå-kritikken

- Storetærne mine er gutter.

KRITIKK: Kylie Jenner har de siste dagene mottatt kritikk for hvordan tærne hennes ser ut. Nå svarer hun. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump fra Instagram
KRITIKK: Kylie Jenner har de siste dagene mottatt kritikk for hvordan tærne hennes ser ut. Nå svarer hun. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Som en del av den mye omtalte Kardashian/Jenner-familien, har «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen Kylie Jenner (22) allerede rukket å skape en rekke overskrifter i løpet av årene.

Også fansen virker å ha en sterk formening om det meste realitystjernen og sminkemogulen foretar seg - spesielt om det hun legger ut i sosiale medier - og det er ofte Jenners kropp som står i fokus.

Da hun nylige delte en rekke bilder fra en ferietur til Bahamas på Instagram, var det flere som sperret opp øynene og reagerte.

Denne gangen var det imidlertid ikke hennes mye omtalte kroppskurver det var snakk om.

View this post on Instagram

DAY 1 💚

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

pucci babies

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

- Nydelige tær

I stedet var det flere som bet seg merke i hvordan tærne til 22-åringen ser ut, og mange påpekte at de ser alt annet enn normale ut.

På et av bildene, der hun poserer sammen med storesøsteren Kendall Jenner (24), kan man nemlig tydelig se at den midterste tåa ser kortere ut enn de andre.

- Alt på Kylie er perfekt, bortsett fra tærne hennes, var det en følger som kommenterte.

Kort tid etter gikk 22-åringen ut på Instagrams historiefunksjon og publiserte en rekke videoer, der hun kommenterte kritikken.

BRUKKET: Ifølge Kylie er den midterste tåa brukket, noe som er grunnen til at den er kortere enn de andre. Foto: Skjermdump Instagram
BRUKKET: Ifølge Kylie er den midterste tåa brukket, noe som er grunnen til at den er kortere enn de andre. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

- Alle vil kommentere de jævla tærne mine. Forresten, jeg har nydelige tær! Jeg brakk den midterste tåa på ungdomsskolen, og det er ingenting jeg kan gjøre med en brukket tå, så den måtte bare helbrede den slik den ville helbredes, forteller 22-åringen.

Ga tærne navn

Kritikken stoppet imidlertid ikke der, noe som fikk Jenner til å ta det hele enda ett steg videre. På Instagrams historiefunksjon kommenterte Kylie kritikken nok en gang - denne gangen på en svært humoristisk måte.

KJENTE: Kylie mener tærne hennes nærmest er kjendiser. Foto: Skjermdump Instagram
KJENTE: Kylie mener tærne hennes nærmest er kjendiser. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
NAVN: 22-åringen ønsker å gi navn til tærne etter kritikken. Foto: Skjermdump Instagram
NAVN: 22-åringen ønsker å gi navn til tærne etter kritikken. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

«Tærne mine er så kjente at vi burde gi dem navn på dette tidspunktet», skrev hun.

Deretter publiserte hun et bilde av begge føttene, der hun har gitt alle tærne sine navn. Til manges overraskelse er det ingen av navnene som starter på «K» - en tradisjon mange i familien har holdt seg til. I stedet starter alle på «T».

T: Alle navnene starter på T, noe som bryter med familiens tradisjon - der alle søsknene har navn som starter på K. Foto: Skjermdump Instagram
T: Alle navnene starter på T, noe som bryter med familiens tradisjon - der alle søsknene har navn som starter på K. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

«Storetærne mine er gutter», skrev hun til bildet, før hun ramset opp navnene Tess, Teague, Tia, Trix, Toby, Tony, Tahnee, Tasha, Talia og Tina.

UVANLIG SMINKEVIDEO: Kylie Jenner og Khloé Kardashian filmer mens de sminker seg. Det er bare én detalj som gjør det hele litt spesielt. Video: Rød Løper / Youtube.com/Kylie Jenner Vis mer

Usikker

Som tidligere nevnt er 22-åringen ofte et offer for kritikk på sosiale medier, og dette er langt fra første gang hun har sett seg nødt til å stå støtt i stormen.

Spesielt ofte er det kroppen som får gjennomgå, noe som har ført til at hun føler på en stor usikkerhet.

Etter at hun fødte datteren Stormi (2) var det særlig utfordrende for Kylie å føle seg vel i egen kropp.

I en episode av «Keeping Up With the Kardashians», fortalte hun nemlig at hun er svært usikker på seg selv. Det sa hun i en samtale med søsteren Kim Kardashian (39).

- Ingenting i skapet mitt passer lenger. Jeg kvitter meg med alt som jeg føler at aldri kommer til å passe igjen. Jeg kommer aldri til å passe inn i en jeans i størrelse 25 igjen, sa hun den gang.

LES OGSÅ: Slik svarer Kylie Jenner på silikonryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer