INGEN TING I VEIEN MED SELVTILLITEN: Hulk Hogan ville bli bassist i både Metallica og Rolling Stones. Foto: Stella Pictures
INGEN TING I VEIEN MED SELVTILLITEN: Hulk Hogan ville bli bassist i både Metallica og Rolling Stones. Foto: Stella PicturesVis mer

Hulk søkte jobb i Metallica

Hulk Hogan ville bli bassist i et av verdens beste rockeband gjennom tidene...

SEHER.NO: Holk Hugan (56) har blitt verdenskjendis for sin sukess innenfor wrestling, og har de siste årene også brettet ut privatlivet sitt i en realityserie på MTV.

I sin nye biografi "My Life Outside The Ring", avslører nå wrestling-legenden at karrieren hans fort kunne tatt en annen vending, da han søkte på jobben som bassist i rockebandet Metallica.

- Når Metallica søkte etter ny bassist, ringte jeg dem og fortalte at jeg var interessert. Jeg hørte aldri et ord fra dem etter det. Men jeg hadde sluttet med wrestling for en periode hvis jeg hadde fått spilt med Metallica, forteller 56-åringen til Chicago Tribute.


Metallica var ikke det eneste bandet Hulk - eller Tony Bollea som han egentlig heter - søkte jobb i.

- Jeg var i England på en prisutdelig sammen med Jerry Hall, Mick Jaggers eks. Hun fortalte meg at Rolling Stones lette etter en ny bassist. Så jeg sendte henne tonnevis av Hulk Hogan-effekter, og ba henne hilse Mick og si at jeg var en god bassist. Jeg hørte heller ikke noe fra dem, forteller han.

Vi belønner god kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han prøvde å ta sitt eget liv