SLITER MED Å HUSKE: - Jeg husker hva, men ikke når og hvor jeg har gjort ting, sier Kristopher Schau. Foto: SCANPIX
SLITER MED Å HUSKE: - Jeg husker hva, men ikke når og hvor jeg har gjort ting, sier Kristopher Schau. Foto: SCANPIXVis mer

Hukommelsen svikter ham

Kristopher Schau må skrive med tusj på underarmen for å holde orden på hukommelsen.

SEHER.NO: Komikeren og rockeartisten Kristopher Schau (39) har fått mye oppmerksomhet for sine offentlige eksperiment på egen kropp på TV og radio i blant annet "Forfall" og "De syv dødssyndene".

Men selv om kroppen har taklet TV-stunt som rask vektøkning, lengre perioder uten renhold og omskjæring, sier Schau at han nå begynner å få problemer - med hukommelsen.

- Jeg husker hva, men ikke når og hvor jeg har gjort ting. Ikke husker jeg når jeg sluttet å huske heller, sier han til Dagbladet Fredag.

Schau - som for tiden er i ferd med å gi ut den fjerde plata med bandet "Cumshots" og å forberede seg på turnè landet rundt - bruker et nå system av lapper og notater skrevet med tusj på underarmen for å holde orden på hukommelsen.

Ifølge komikeren er formen for tiden også preget av at han i flere dager har vært i isolasjon for svineinfluensa.

Men Schau hevder han ikke har hatt noe i mot å holde seg alene inne i leiligheten på Grünerløkka.

- Når klokka blir ti er det akseptert å legge seg, jeg kan lese til jeg sovner. Akkurat nå pløyer jeg en dritkjedelig bok om matte, den har gått skikkelig inn på meg. Jeg våkner om natta fordi jeg drømmer om symmetri, sier han til Dagbladet Fredag.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: "Kim" smuglet inn i "Himmelblå".

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.