SJALU: Kendra innrømmer at hun stadig blir sjalu på hun som omtales som Hughs "favorittkjæreste", Holly Madison.  Foto: All Over Press
SJALU: Kendra innrømmer at hun stadig blir sjalu på hun som omtales som Hughs "favorittkjæreste", Holly Madison. Foto: All Over PressVis mer

Hugh sliter i senga

Hugh Hefner klarer ikke lenger å tilfredsstille sine unge kjærester.

SEHER.NO: Playboy-legende Hugh Hefner (81) klarer ikke lenger å tilfredsstille sine unge kjærester seksuelt, skriver Female First.


Ifølge nettstedet er det Hefners yngste kjæreste og tidligere Playmate, Kendra Wilkinson (22), som nå innrømmer at Playboy-sjefen ikke får det helt til lenger og at hun derfor må ty til "andre midler".


Og 22-åringen innrømmer også at både hun og Bridget Marquardt stadig blir sjalu på Playboykongens spesielle forhold til hans tredje kjæreste Holly Madison.


Sammen er de tre Playboy-modellene hovedpersonene i tv-serien "The girls of the Playboy Mansion".


- Vi elsker Hugh og alt det, men vi skjønner at ting er blitt mer sånn "Hugh og Holly" den siste tiden. Hvis jeg skal være ærlig så synes jeg det er ganske forvirrende at det nå blir mer av de to. Jeg vet ikke helt hvordan ting er nå, og hvor vi står oppe i dette  sier Kendra.


LES OGSÅ: - Playboy vil ha Jennifer