Foto: Zuma Press
Foto: Zuma Press Vis mer

Hugh Jackman tvinges til å gå opp i vekt

- Jeg blir sint når jeg må spise 6000 kalorier.

Publisert

SEOGHØR.NO: Kjekkasen Hugh Jackman (46) har gjort stor suksess som Wolverine i «X-Men», og i 2017 kommer film nummer syv.

Før innspillingen av superhelt-filmene må han gjennom et beintøft trenings- og kostholdsprogram - noe han ikke ser frem imot.

- Wolverine er veldig målrettet og intuitiv. Det er ikke bare sinnet som driver ham selv om han åpenlyst bruker det til sin fordel, sier han Psychlogies magazine, ifølge Contactmusic.com, og fortsetter:

- Jeg blir ikke sint når jeg spiller ham. Jeg blir mer irritert i månedene frem til innspillingen starter for da må jeg gå på en vanvittig diett og følge et strengt treningsregime for å klare å legge på meg 12 kilo og bli stor.

Saken fortsetter under bildet.

MUSKULØS: Jackson har i mange år måtte holde seg i toppform på grunn av sin rolle i X-Men filmene. Foto: Stella Pictures
MUSKULØS: Jackson har i mange år måtte holde seg i toppform på grunn av sin rolle i X-Men filmene. Foto: Stella Pictures Vis mer

Kontrollert stjerne

Jackman, som nylig ble rammet av hudkreft tre ganger på under ett år, synes nemlig dette er et slit og en stor påkjenning.

- Du ville også blitt sur hvis du spiste 6000 kalorier om dagen og tok 160 kilo i benkpress, slår han fast.

Mens Wolverine-karakteren hans bærer på mye sinne, hevder skuespilleren selv at han aldri blir sint på kona Deborra-Lee Furness (59) eller barna Oscar (14) og Ava (9).

- Jeg mister veldig sjelden temperamentet mitt, og hvis jeg gjør det, så føler jeg meg helt forferdelig etterpå.

- Men jeg blir aldri sint på Deb og barna. Selv om de ikke oppfører seg, så lærer man å kontrollere følelser og å utøve så mye selvkontroll som overhodet mulig. Det er bedre å fortelle barna sine at de gjør deg gal og at de oppfører seg umulig enn å skrike til dem, forklarer han.

LYKKELIG GIFT: I 1996 giftet Hugh seg med 13 år eldre Deborra. Sist måned postet han dette bildet på Twitter med følgende tekst: "En nydlig kveld med min nydelige kone". Foto: SipaUSA
LYKKELIG GIFT: I 1996 giftet Hugh seg med 13 år eldre Deborra. Sist måned postet han dette bildet på Twitter med følgende tekst: "En nydlig kveld med min nydelige kone". Foto: SipaUSA Vis mer

LES OGSÅ: Hugh Jackman tisset i buksa

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer