Hugh Jackman tvinges til å gå opp i vekt

- Jeg blir sint når jeg må spise 6000 kalorier.

Foto: Zuma Press
Foto: Zuma Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kjekkasen Hugh Jackman (46) har gjort stor suksess som Wolverine i «X-Men», og i 2017 kommer film nummer syv.

Før innspillingen av superhelt-filmene må han gjennom et beintøft trenings- og kostholdsprogram - noe han ikke ser frem imot.

- Wolverine er veldig målrettet og intuitiv. Det er ikke bare sinnet som driver ham selv om han åpenlyst bruker det til sin fordel, sier han Psychlogies magazine, ifølge Contactmusic.com, og fortsetter:

- Jeg blir ikke sint når jeg spiller ham. Jeg blir mer irritert i månedene frem til innspillingen starter for da må jeg gå på en vanvittig diett og følge et strengt treningsregime for å klare å legge på meg 12 kilo og bli stor.

Saken fortsetter under bildet.

Kontrollert stjerne

Jackman, som nylig ble rammet av hudkreft tre ganger på under ett år, synes nemlig dette er et slit og en stor påkjenning.

- Du ville også blitt sur hvis du spiste 6000 kalorier om dagen og tok 160 kilo i benkpress, slår han fast.

Mens Wolverine-karakteren hans bærer på mye sinne, hevder skuespilleren selv at han aldri blir sint på kona Deborra-Lee Furness (59) eller barna Oscar (14) og Ava (9).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer