Hugh Jackman tisset i buksa

Marerittet skjedde da «X-men»-skuespilleren stod på scenen foran to tusen mennesker.

FLAUSE: Hugh Jackman var ikke særlig høy i hatten da han ikke klarte å holde på vannet mens han opptrådte foran en fullsatt sal. Foto: Photoshot
FLAUSE: Hugh Jackman var ikke særlig høy i hatten da han ikke klarte å holde på vannet mens han opptrådte foran en fullsatt sal. Foto: Photoshot Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Hugh Jackman (46) la ingenting i mellom da han nylig gjestet det britiske talkshowet «The Graham Norton Show».

Her avslørte han nemlig sin flaueste opplevelse noensinne.

Da skuespilleren stod på scenen i musikalen basert på Disney-filmen «Skjønnheten og udyret» i Australia i 1990, så endte han opp med å tisse i buksa.

- Det er det pinligste øyeblikket i livet mitt, fortalte han åpent til TV-verten, ifølge Contactmusic.com.

- Jeg hadde disse hodepinene og ble fortalt at jeg måtte drikke tre liter vann om dagen for å bli kvitt dem, fortsatte han.

Saken fortsetter under bildet.

Klarte ikke holde igjen

For å være på den sikre siden helte Jackman, som nylig fikk hudkreft for tredje gang på under ett år, nedpå fire liter i stedet.

- Jeg hadde akkurat tisset, men like før jeg skulle opptre merket jeg at jeg måtte skikkelig tisse igjen. Samtidig var det min tur til å entre scenen, så jeg kunne ikke annet enn å gjøre det.

Jackmans første nummer var svært energisk, og han var veldig eksponert i et par røde tights.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer