FLAUSE: Hugh Jackman var ikke særlig høy i hatten da han ikke klarte å holde på vannet mens han opptrådte foran en fullsatt sal. Foto: Photoshot
FLAUSE: Hugh Jackman var ikke særlig høy i hatten da han ikke klarte å holde på vannet mens han opptrådte foran en fullsatt sal. Foto: PhotoshotVis mer

Hugh Jackman tisset i buksa

Marerittet skjedde da «X-men»-skuespilleren stod på scenen foran to tusen mennesker.

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Hugh Jackman (46) la ingenting i mellom da han nylig gjestet det britiske talkshowet «The Graham Norton Show».

Her avslørte han nemlig sin flaueste opplevelse noensinne.

Da skuespilleren stod på scenen i musikalen basert på Disney-filmen «Skjønnheten og udyret» i Australia i 1990, så endte han opp med å tisse i buksa.

- Det er det pinligste øyeblikket i livet mitt, fortalte han åpent til TV-verten, ifølge Contactmusic.com.

- Jeg hadde disse hodepinene og ble fortalt at jeg måtte drikke tre liter vann om dagen for å bli kvitt dem, fortsatte han.

Saken fortsetter under bildet.

BARSKING: Rollen som Wolverine i «X-men»-filmene har sikret Jackman begeistrede fans verden over.
BARSKING: Rollen som Wolverine i «X-men»-filmene har sikret Jackman begeistrede fans verden over. Vis mer

Klarte ikke holde igjen

For å være på den sikre siden helte Jackman, som nylig fikk hudkreft for tredje gang på under ett år, nedpå fire liter i stedet.

- Jeg hadde akkurat tisset, men like før jeg skulle opptre merket jeg at jeg måtte skikkelig tisse igjen. Samtidig var det min tur til å entre scenen, så jeg kunne ikke annet enn å gjøre det.

Jackmans første nummer var svært energisk, og han var veldig eksponert i et par røde tights.

- I det jeg skulle til å synge siste note, tenkte jeg: «Hvis jeg synger dette kommer jeg til å tisse på meg, men hvis jeg ikke gjør det, så driter jeg meg ut foran to tusen mennesker». Jeg sang og tisset i buksa samtidig.

LES OGSÅ: Jackman adopterte enda en hund