PERFEKT FYSIKK: Månedsvis med trening og en knallhard diett ga Hugh en kropp de fleste 44-åringer bare kan drømme om.  Foto: 20th Century Fox
PERFEKT FYSIKK: Månedsvis med trening og en knallhard diett ga Hugh en kropp de fleste 44-åringer bare kan drømme om. Foto: 20th Century FoxVis mer

Hugh Jackman i alvorlig ulykke på filmsettet

- Jeg trodde jeg hadde brukket nakken.

SEOGHØR.NO: Han er kjent for sine tøffe actionroller og barske fysikk, men Hugh Jackman (44) fikk erfare at han ikke er noen superhelt da han var nær ved å skade seg ordentlig under innspillingen av «The Wolverine», som for tiden går på norske kinoer.

- Det blir ikke lettere med actionroller, det er i hvert fall helt sikkert. Jeg brakk nesten nakken under et stunt, sier Jackman ifølge Contactmusic. 

Den dramatiske hendelsen fant sted da Jackman skulle svinge seg opp på toppen av et tog. 

- Nakken min satt fast og jeg trodde den var brukket, forteller skuespilleren som ofte gjør sine egne stunt. 

Kona Deborra-Lee Furness er ikke alltid like begeistret for at ektemannen tøffer seg på filmsettet og måtte minne Hugh på at han ikke er uovervinnelig. 

-  Det var et slikt øyeblikk da konen min så på meg og spurte «hva holder du på med? Det er nok lek og du må huske at du ikke er uovervinnelig. Jeg tenker ofte på det, men jeg gjør det jeg kan selv om jeg er en gammel mann». 

44-åringen troner ofte på listene over verdens mest sexy menn og har i flere måneder trent knallhardt for rollen som den råsterke superhelten. Men Jackman innrømmer at han hater å trene. 

- For meg er det tøffeste å trene klokken fire om morgenen og spise kyllingbryst syv ganger om dagen. Kaffe er min eneste uvane for øyeblikket, og jeg kan ikke engang ha sukker i den...