Hugh Jackman ble rammet av hudkreft for fjerde gang

- Jeg brukte aldri solkrem da jeg vokste opp, så jeg var en førsteklasses kandidat for å bli rammet, innrømmer Hugh Jackman.

ADVARER ANDRE: Hver gang Hugh Jackman har blitt rammet av kreft har han delt nyheten med fansen via Twitter og Instagram. Tre av gangene i form av et selfie med plaster på nesa, og en gang valgte han kun å poste et bilde av solfaktor-produkter. Foto: Hugh Jackman/Instagram
ADVARER ANDRE: Hver gang Hugh Jackman har blitt rammet av kreft har han delt nyheten med fansen via Twitter og Instagram. Tre av gangene i form av et selfie med plaster på nesa, og en gang valgte han kun å poste et bilde av solfaktor-produkter. Foto: Hugh Jackman/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I november 2013 fikk Hugh Jackman (47) første gang påvist hudkreft.

Det var etter at kona Deborra-Lee Furness (60) ba ham gå til legen med en mistenkelig føflekk at skuespilleren første gang oppdaget den skumle sykdommen.

- Deb ba meg om å sjekke et merke jeg hadde på nesen - og jammen hadde hun ikke rett! Det viste seg å være basalcellekarsinomer. Ikke vær dumme slik som meg. Test deg selv, og BRUK solkrem!!!», skrev han på Instagram den gang.

På under ett år fikk Jackman sykdommen tilbake to ganger til - sist i oktober 2014.

Hver gang har han delt nyheten med fansen på sosiale medier samtidig som han har oppfordret alle til å bruke solkrem og sjekke seg regelmessig.

Rammet for fjerde gang

Mandag avslørte Jackman at kreften hadde kommet tilbake - for fjerde gang.

- Dette er et eksempel på hva som skjer når man ikke bruker solfaktor. Basalcellekarsinomer. Den mildeste formen for kreft, men likevel alvorlig. Vær så snille å bruke solfaktor og gå til regelmessige legebesøk, skrev han på Instagram sammen med dette bildet av en plastret nese.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer