Cooper Hefner og Hugh Hefner:

Hugh Hefners sønn er engstelig for farens helse

Cooper Hefner er klar til å ta over Playboy-imperiet, men bekymrer seg for faren. - Det er vanskelig å se han slite.

ENGSTELIG: Hugh Hefner har levd et langt liv i medias søkelys. Nå innrømmer hans yngste sønn Cooper Hefner at han er engstelig for sin fars helse. Foto: Christopher Polk / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
ENGSTELIG: Hugh Hefner har levd et langt liv i medias søkelys. Nå innrømmer hans yngste sønn Cooper Hefner at han er engstelig for sin fars helse. Foto: Christopher Polk / Getty Images / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Hugh Hefner (91) er for mange best kjent som grunnleggeren av bladet «Playboy», men gjorde seg også bemerket i tv-serien, «Playboyjentene» som ble sendt på TV3 fra 2005.

Den berømte personligheten har hatt en rekke forskjellige kjærester, og ofte har han datet flere samtidig.

Hefners berømmelse skal trolig ha spilt en stor rolle når det kommer til hans fire barns oppvekst.

Bekymret for farens helse

Blant andre har hans 25 år gamle sønn, Cooper Hefner, som han har sammen med den tidligere modellen Kimberley Conrad, uttalt i et nytt intervju at han er engstelig for sin berømte far.

- Det er vanskelig å se han slite, sier sønnen om sin berømte Playboy-pappa.

I et intervju med The Hollywood Reporter forklarer derimot sønnen at han er glad alderen går utover farens fysiske helse og ikke hans mentale tilstand.

I april fylte nemlig Playboy-kongen 91 år, og det var i forkant av den store dagen at 25-åringen fortalte om farens forandringer, ifølge People.

- Pappa har alltid tullet med at hvis playboy-huset var mitt, hvorfor skulle jeg noen gang ha lyst til å forlate det, sier han, før han forklarer farens helsesituasjon.

- Han har en dårlig rygg, noe som er vanlig når du er 90, og han nyter livet i huset, sier Cooper Hefner til nettstedet.

Følger i farens fotspor

Til tross for at faren har levd et noe unormalt liv i lyset av Playboy, følger nå 25-åringen i hans fotspor. Tidligere ble han nemlig gjort til sjef for bladets kreative utvikling i Playboy Enterprises og planlegger å gjenskape Playboy for sin egen generasjon.

- Å skape noe som resonnerer med min generasjon og generasjonen som kommer etter, er tanken når jeg setter mine mål, fortalte han, skriver People.

Fra 2005 til 2010 fulgte E! livet til Hugh Hefner i Playboy-huset i serien «Girls Next Door». Her ble man kjent med 91-åringens tidligere kjærester Holly Madison (37), Bridget Marquardt (43) og Kendra Wilkinson Baskett (32).

Saken fortsetter nedenfor.

Nå forklarer Cooper Hefner at serien gjorde en god jobb og samlet et ungt publikum, men at de ikke gjorde en god jobb når det kom til å formidle hvordan Playboy både er lekent og sofistikert.

Mye tyder likevel på at Cooper ikke vil ta eierskap til Playboy Enterprises alene. Han forhører seg nemlig jevnlig med sin halvsøster Christie for råd, skriver People.

- Hun kan forholde seg til situasjoner bedre enn noen andre, sier han om sin halvsøster, som tidligere har styrt selskapet i to tiår.

Til tross for at merkevaren har brakt nakenhet på banen gjennom sine år, kunngjorde den administrerende direktøren, Scott Flanders i 2015 at magasinet ikke ville publisere bilder av nakne kvinner lenger.

Etter at Cooper Hefner ble sjef for bladets kreative utvikling, returnerte riktignok de nakne kvinnene til bladet.

- Nakenhet har ikke vært problemet, det er hvordan det ble framstilt, forklarer han.

PLAYBOY: Den kommende Amazon-serien bygger på over 17 000 timer med film, samt 2 600 personlige notater fra Hugh Hefners personlig arkiver. Video: Amazon. Vis mer

Vokste opp i Playboy mansion

Cooper Hefner kom til verden i 1991, året etter broren Marston Hefner. Deres foreldre, Hugh og Kimberly Hefner giftet seg i 1989, men skilte lag i 1999.

Etter separasjonen har Hugh hatt en rekke forskjellige kjærester, og gjerne flere samtidig.

Siden han kom til verden i 1991, har Cooper vokst opp i Playboy-huset.

I dokuserien «American Playboy: The Hugh Hefner Story», som hadde premiere i april, ble 25-åringen intervjuet av en rekke amerikanske medier om oppveksten i Playboy Mansion.

Saken fortsetter nedenfor.

FAR OG SØNN: I intervjuet med Hollywood Reporter sier Cooper at han stadig får høre hvor ofte han ligner på faren Hugh Hefner. Her er de sammen på et Playboy-arrangement i 2013. Foto: NTB Scanpix
FAR OG SØNN: I intervjuet med Hollywood Reporter sier Cooper at han stadig får høre hvor ofte han ligner på faren Hugh Hefner. Her er de sammen på et Playboy-arrangement i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til tross for at brødrene ikke vokste opp i hvilket som helst hjem, hadde guttene en tilsynelatende normal barndom, ifølge Cooper.

- Det skjedde ikke så mye spennende da foreldrene mine var sammen. Festene ble ofte til gallamiddager, etter min mors ønske, fortalte Cooper til New York Post.

I intervjuet med The Hollywood Reporter forklarer Cooper at det var noe underlig å komme inn i biblioteket i huset. Der hang nemlig et stort portrett av hans mor uten en eneste tråd på kroppen.

- Det var ganske rart, sier han.

Tjenestegjorde i militæret

Mye tyder på at Cooper trives i Playboy-universet, men likevel har han også tidligere vurdert å stille til valg i USA.

Men med tanke på hans jobb innenfor Playboy Enterprices, har han lagt fra seg ideen og meldte seg heller inn i militæret.

Hans far har også tjenestegjort for det amerikanske militæret tilbake i tiden. Han var nemlig soldat i forsvaret i to år, på slutten av andre verdenskrig.

Både far og sønn har stor respekt for forsvaret, men misliker at den konservative siden av politikken tror de eier militæret.

FRONT: Donald Trump holdt opp en kopi av bladet der han var på forsiden under et valgkampmøte i januar 2016. Foto: NTB Scanpix
FRONT: Donald Trump holdt opp en kopi av bladet der han var på forsiden under et valgkampmøte i januar 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Så selv om han ikke gikk inn i politikken selv, har Playboy-sønnen en del han skulle ha sagt likevel. Han har for eksempel ikke noe til over for president Donald Trump, selv om 71-åringen har vært koblet til Playboy tidligere.

- Vi respekterer ikke fyren. Det er en personlig forlegenhet fordi Trump har vært på coveret vårt, sier Cooper Hefner.

Forlovet med skuespiller

25-åringen følger kanskje i farens fotspor i det profesjonelle, men privat er han forlovet med «Harry Potter»-skuespilleren Scarlett Byrne (26).

Som Hollywood Reporter skriver, er Cooper vant til å få det som han vil. Selv hevder han at han ikke bruker privilegiet sitt så ofte, men når det kom til jenta brukte han nettverket sitt for alt det var verdt.

Saken fortsetter nedenfor.

Paret møttes for seks år siden etter at Cooper ba Scout Willis (26), datteren til Bruce Willis og Demi Moore, om å introdusere dem.

- Jeg tenkte, «Wow, den jenta der er utrolig pen - jeg skal dra på en date med henne.»

Nå bor de sammen i kystområdet Marina Del Rey i Los Angeles.

Vil endre ryktet på selskapet

25-åringen, som startet karrieren ved å sitte stille i møter i Playboy-selskapet da han studerte, har store planer for framtida.

Først og fremst vil han forbedre ryktet selskapet har fått, og gi selskapet én visjon på alle plattformer.

Det betyr for eksempel at den populære kanalen Playboy-TV som sender serier med erotisk innhold vil få en omjustering, forklarer Cooper.

Selskapet har to prosjekter på gang som Cooper håper skal gi riktig inntrykk av Playboy. Først kommer det en biografisk film om livet til Hugh Hefner, og så skal talkshowet fra 60-tallet kalt «Playboy After Dark» gjenopplives. Sistnevnte er det muligens Cooper selv som skal lede.

Og apropos renommeet han vil endre:

- Vi er ikke lenger i markedet for pusete terninger.

LES OGSÅ: Dette er de villeste øyeblikkene i Playboy Mansions historie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer