Hugh Hefners hamskifte

Noen har større ambisjoner enn andre. Da Hugh ble til Hef, begynte ting å skje...

SJEF: Hugh produserte den aller første utgaven av Playboy på kjøkkenbordet. Med selveste Marilyn Monroe som midtsidepike, ble hele opplaget utsolgt på kort tid. Foto: AP/Scanpix
SJEF: Hugh produserte den aller første utgaven av Playboy på kjøkkenbordet. Med selveste Marilyn Monroe som midtsidepike, ble hele opplaget utsolgt på kort tid. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det har ikke alltid vært slik at Hugh Hefner (80) har vært omsvermet av flotte kvinner og boltret seg med heftige orgier.

Nå avslører han at det måtte en kald skulder til før kvinnene kom løpende og han ble Playboy-kongen!

Det var da en sjenert og ensom Hefner i tenårene ble dumpet av det han mente var hans livs store kjærlighet, at han bestemte seg for å bli verdens mest populære fyr.

- Avvisningen ga meg grunn til å forandre meg. Jeg begynte å kalle meg Hef i stedet for Hugh, og jeg byttet ut hele garderoben min, avslører den ambisiøse og gifteklare mannen til Femalefirst.

- Jeg bestemte meg også for å bli en bedre danser, sier mannen som nå blir ansett som å være selve ikonet for den seksuelle revolusjonen.

Hugh, eller Hef, startet i 1953 opp mannebladet, og få uker etter var hele opplaget på over 50.000 eksemplarer utsolgt.

Dermed var suksessen var et faktum .... Og det var ikke akkurat en sjenert Hefner som nylig kunne fortelle at han har nedlagt over 1000 kvinner siden den gang.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer