Hugh Grant og Anna Eberstein:

Hugh Grant og svenske Anna venter sitt tredje barn sammen

Mormoren avslørte nyheten.

VENTER BARN: Hugh Grant og hans svenske kjæreste Anna Eberstein venter sitt tredje barn sammen. Her strålte de vordende foreldrene under Golden Globe-utdelingen natt til mandag. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Hugh Grant og hans svenske kjæreste Anna Eberstein venter sitt tredje barn sammen. Her strålte de vordende foreldrene under Golden Globe-utdelingen natt til mandag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I 2015 ønsket den britiske skuespilleren Hugh Grant (57) og hans svenske kjæreste Anna Eberstein sitt andre barn velkommen, og nå er en ny familieforøkelse på vei.

Det avslørte nemlig Annas mor, Susanne Eberstein, til den svenske avisa Nöjesbladet, ifølge Aftonbladet.

- Jeg er kjempeglad for å få et nytt barnebarn, sier Susanne.

VOKSER: Magen til den vordende trebarnsmoren vokser. Her var paret på flyplassen i New York tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
VOKSER: Magen til den vordende trebarnsmoren vokser. Her var paret på flyplassen i New York tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Allerede natt til mandag viste Anna frem sin voksende mage, da hun deltok på den 75. Golden Globe-utdelingen i Beverly Hills. Hugh Grant skulle nemlig dele ut pris under den populære prisutdelingen, og ifølge den vordende mormoren, skal parets tredje barn være ventet innen kort tid.

Dette blir parets tredje barn sammen.

Nytt liv

Hugh Grant har i mange år vært kjent som en av Hollywoods «evige ungkarer».

Men etter at han møtte svenske Anna Eberstein har livet tatt en ny vending for «Notting Hill»-stjernen.

I 2015 ble paret foreldre til sitt andre barn, en liten pike. Fra før har de sønnen John Mungo Grant sammen.

Grant venter med den kommende familieforøkelsen sitt femte barn, da han også har barna Tabitha og Felix med eks-kjæresten Tinglan Hong.

Paret har holdt en lav offentlig profil etter at de ble sammen, men viste seg sammen på den røde løperen under Screen Actors Guild Awards i Los Angeles i fjor.

STRÅLTE: Hugh og Anna under SAG-awards i januar i fjor. Foto: NTB Scanpix
STRÅLTE: Hugh og Anna under SAG-awards i januar i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forandret

I 2012 kjøpte Hugh et hus til Anna i London, og i 2015 ble det kjent at de to hadde kjøpt et hus sammen i Sverige.

Huset, som ligger i Torrekov i Båstad kommune i Skåne, skal være 122 kvadratmeter stort. Grant og Eberstein skal ifølge kilder Aftonbladet har snakket med, planlegge en omfattende oppussing.

Hugh Grant har for øvrig ikke lagt skjul på at livet som pappa har forandret ham.

- Det har gjort meg mye snillere, som dere kanskje har lagt merke til. Klisjeer trenger ikke nødvendigvis stemme, men det viser seg at dette er det beste som har skjedd meg. Alle sa til meg: «Hugh, du må få barn...», og jeg tenkte: «Aldri i livet!». Men, de hadde absolutt rett. Det er veldig hyggelig. Det er veldig sjarmerende, har han tidligere fortalt, ifølge nettstedet Contact Music.

EKS: Hugh Grant sammen med ekskjæresten Elizabeth Hurley i 2000. Foto: NTB Scanpix
EKS: Hugh Grant sammen med ekskjæresten Elizabeth Hurley i 2000. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Grants berømte ekskjæreste, modell og skuespiller Elizabeth Hurley (52), har tidligere skrytt av 57-åringens evner som småbarnsfar.

- Han er en fantastisk far (...) han har virkelig gått inn i rollen. Selv om han ikke liker å snakke om det, fordi han liker å bli oppfattet som tøff, er han den snilleste mannen i verden, fortalte Hurley til Access Hollywood i 2015.

LES OGSÅ: Det private spørsmålet fikk Caitlyn til å se rødt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer