Hugh Grant mener utroskap er sunt for ekteskapet

- Så fort man gifter seg, kommer eierskap, sjalusi, kjedsomhet og alle disse ulykkelige ting inn i bildet, sier skuespilleren.

TROR IKKE PÅ EKTESKAP: Hugh Grant overrasket med sin kontroversielle mening om ekteskap da han tidligere denne uken gjestet et radioprogram.  Foto: Rex Features
TROR IKKE PÅ EKTESKAP: Hugh Grant overrasket med sin kontroversielle mening om ekteskap da han tidligere denne uken gjestet et radioprogram. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Notting Hill»-stjernen Hugh Grant (55) er kjent for sin apetitt for vakre kvinner, og i løpet av 15 måneder gikk han fra å være barnløs til å bli trebarnsfar.

Hugh fikk høsten 2011 datte­ren Tabitha (4) med Tinglan Hong. 

I februar 2012 fikk paret sønnen Felix (3) – og bare et halvt år senere fikk han i all hemmelighet sønnen John med den svenske TV-produsenten Anna Eberstein.

Hugh og Anna har i tillegg en syv måneder gammel datter sammen, men i et nytt intervju med Howard Stern avslører briten at han langt ifra har lagt planer om giftermål.

- Jeg synes det er noe uromantisk ved ekteskap. Så fort man gifter seg, kommer eierskap, sjalusi, kjedsomhet og alle disse ulykkelige ting inn i bildet. Hvis du ikke gjør dette, kan det fortsette å bære sexy, romantisk og morsomt, sa han, ifølge PageSix.com.

Saken fortsetter nedenfor.

Tror ikke på ekteskap

Videre i radiointervjuet overrasker «Love Actually»-kjekkasen med å fortelle at han tror utroskap kan være sunt i et forhold eller ekteskap.

- Jeg har alltid beundret franskmenn og italienere, som er hengivne til ekteskapet sitt og tar det svært seriøst, men at det er en enighet om at det kan komme noen andre på besøk klokken fem om natten. Man snakker aldri om det, og man holder sammen, sa han. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer