Hugh Grant kjøper hus i Sverige

«Love Actually»-stjernen vil dele hjem med svenske Anna, som han har ett barn med.

KJØPER HUS I SVERIGE: Hugh Grant og hans svenske venninne Anna Eberstein har barn sammen. Nå kjøper de også hus i Sverige sammen. Foto: Zuma Press
KJØPER HUS I SVERIGE: Hugh Grant og hans svenske venninne Anna Eberstein har barn sammen. Nå kjøper de også hus i Sverige sammen. Foto: Zuma Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidligere denne måneden ble det kjent at filmstjernen Hugh Grant (55) venter sitt andre barn med sin svenske venninne Anna Eberstein (35).

Fra før har de sønnen John Mungo Grant (3) sammen.

Selv om de to aldri har bekreftet at de to er et par, så har de nå også bestemt seg for å kjøpe et hus sammen i Sverige, skriver avisen Aftonbladet.

Avisen hevder de to har betalt seks millioner svenske kroner for huset, som ligger i Torrekov i Båstad kommune i Skåne.

Hugh Grant skal eie fem sjettedeler av huset, mens Anna eier den siste delen.

Planlegger oppussing

Huset skal være 122 kvadratmeter stort, men Hugh og Anna skal ifølge kilder Aftonbladet har snakket med, planlegge en omfattende oppussing.

BLEIESKIFTARBEIDER: Hugh Grant har blitt vant til småbarn etter å ha blitt far til tre barn, og skal nå vente sitt fjerde. Her er han i en scene fra filmen «About a Boy».
BLEIESKIFTARBEIDER: Hugh Grant har blitt vant til småbarn etter å ha blitt far til tre barn, og skal nå vente sitt fjerde. Her er han i en scene fra filmen «About a Boy». Vis mer

I tillegg til sønnen John med Eberstein har Hugh Grant også barna Tabitha (4) og Felix (2) med Tinglan Hong.

Tidligere var skuespilleren kjent som en playboy, men i løpet av 15 måneder gikk han fra å være barnløs til å bli trebarnsfar. Ifølge ham selv kunne han ikke vært mer stolt og glad over de tre smårollingene:

- Det har gjort meg mye snillere, som dere kanskje har lagt merke til. Klisjeer trenger ikke nødvendigvis stemme, men det viser seg at dette er det beste som har skjedd meg. Alle sa til meg: «Hugh, du må få barn...», og jeg tenkte: «Aldri i livet!». Men, de hadde absolutt rett. Det er veldig hyggelig. Det er veldig sjarmerende, har han tidligere fortalt, ifølge nettstedet Contact Music.

Tilbrakte sommerferien sammen

Hugh ser alle barna jevnlig og skal ha et godt forhold til mødrene.

FILMSTJERNE: Hugh Grant er en av Storbritannias mest kjente filmstjerner. Her er han i en scene fra filmen «Love Actually». Foto: ©Universal/Courtesy Everett Collection/All Over Press
FILMSTJERNE: Hugh Grant er en av Storbritannias mest kjente filmstjerner. Her er han i en scene fra filmen «Love Actually». Foto: ©Universal/Courtesy Everett Collection/All Over Press Vis mer

- Vi er gode venner og hun er en god mor, har Grant tidligere sagt om Anna til svenske Aftonbladet.

I sommer tilbrakte de to mye tid sammen og ble blant annet fotografert side om side på flere tennis-kamper.

De siste årene har Grant fokusert mer på barna og spilt i kun en håndfull filmer. Selv om han er en av Englands største stjerner verner han godt om privatlivet og har aldri lagt skjul på at han mistrives i rampelyset.

- Jeg har alltid prøvd å «rømme» fra show business og er lykkelig når jeg ikke jobber som skuespiller, har han uttalt til Entertainment Tonight.

Grant har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

LES OGSÅ: - Han er en fantastisk pappa

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer