Hugh Grant:

Hugh Grant (57) skal gifte seg med svenske Anna

Hollywoods «evige ungkar» har endelig slått seg til ro.

GIFTER SEG FOR FØRSTE GANG: Senere denne måneden skal filmstjernen Hugh Grant angivelig gifte seg med svenske Anna. Foto: NTB scanpix
GIFTER SEG FOR FØRSTE GANG: Senere denne måneden skal filmstjernen Hugh Grant angivelig gifte seg med svenske Anna. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I hele seks år har filmstjernen Hugh Grant (57) vært i et forhold med den svenske tv-produsenten Anna Eberstein (39), og på de årene har de rukket å få tre barn sammen.

Alt tilsier derfor at duoen har slått seg godt til ro sammen, og nå ser det ut til at de er klare for å ta steget enda lenger.

Ifølge flere internasjonale nettsteder, deriblant Daily Mail og The Sun, planlegger paret bryllup allerede senere denne måneden.

Den offisielle annonseringen av det kommende bryllupet skal ha blitt vist på skjermer på rådhuset Chelsea Old Town Hall i London.

- Dette er en dag ingen av vennene til Hugh trodde kom til å komme. Det er ikke så lenge til han vil pensjonere seg, og endelig bli en familiemann, sier en kilde til The Sun.

Ville ikke gifte seg

Det er imidlertid under to år siden Grant uttalte at han ikke hadde planer om å gifte seg i fremtiden. Det sa han i et intervju med Howard Stern.

- Jeg synes det er noe uromantisk ved ekteskap. Så fort man gifter seg, kommer eierskap, sjalusi, kjedsomhet og alle disse ulykkelige tingene inn i bildet. Hvis du ikke gjør dette, kan det fortsette å bære sexy, romantisk og morsomt, sa han, ifølge PageSix.com.

STOR FAMILIE: Hugh Grant er klar til å slå seg til ro med svenske Anna Eberstein. Foto: Xposure
STOR FAMILIE: Hugh Grant er klar til å slå seg til ro med svenske Anna Eberstein. Foto: Xposure Vis mer

Han fortalte også at han er generelt negativ til ekteskap som institusjon:

- Hvis du spør meg spørsmålet: «tror du mennesker er ment til å være i 40 år lange monogame, trofaste forhold?» Nei. Hvem har sagt at man bør det? Bare Bibelen, eller noe. Men ingen har sagt at det er en god idé, slo han fast.

Slo seg endelig til ro

Stjernen, som har tre barn med sin kommende kone, og to barn med sin tidligere flamme, Tinglan Hong, er kjent som en av Hollywoods «evige ungkarer».

Han var blant annet i et 13 år langt forhold med skuespiller og modell Liz Hurley (52), som han i dag er nær venn med. De gikk hver til sitt i 2000.

Han har også vært i et tre år langt forhold med filmprodusent Jemima Khan (44), og vært koblet med filmstjernen Drew Barrymore (43) og «Love Actually»-motspiller Martine McCutcheon (42).

I 2012 kjøpte Hugh et hus til Anna i London, og i 2015 ble det kjent at de to hadde kjøpt et hus sammen i Sverige.

Huset, som ligger i Torrekov i Båstad kommune i Skåne, skal være 122 kvadratmeter stort. Grant og Eberstein skal ifølge kilder Aftonbladet har snakket med, planlegge en omfattende oppussing.

Fembarnsfar

Det gikk kun femten måneder før Grant gikk han fra å være barnløs til å bli trebarnsfar.

Hugh fikk høsten 2011 datte­ren Tabitha med Tinglan Hong.

I februar 2012 fikk paret sønnen Felix – og bare et halvt år senere fikk han i all hemmelighet sønnen John med Anna Eberstein.

I 2015 ble paret foreldre til sitt andre barn, en liten pike, og i mars i år fikk duoen sitt tredje barn sammen.

Hugh Grant har ikke lagt skjul på at livet som pappa har forandret ham.

- Det har gjort meg mye snillere, som dere kanskje har lagt merke til.

- Klisjeer trenger ikke nødvendigvis stemme, men det viser seg at dette er det beste som har skjedd meg. Alle sa til meg: «Hugh, du må få barn...», og jeg tenkte: «Aldri i livet!». Men, de hadde absolutt rett. Det er veldig hyggelig. Det er veldig sjarmerende, har han tidligere fortalt, ifølge nettstedet Contact Music.

LES OGSÅ: - Familien min var sint etter hjerteinfarktet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer