Hugh Grant: - Jeg gråt i tre uker i strekk

Hugh Grant måtte oppsøke både psykolog og hypnotisør etter en mislykket ferietur.

Foto: Rex Features
Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den britiske skuespilleren Hugh Grant (55) har gjort stor suksess i romantiske komedier som «Briget Jones Diary», «Love Actually» og «Notting Hill».

Men selv om han er kjent for å få publikum til å trekke på smilebåndet, så har han ikke alltid vært like lett til sinn selv.

Da Grant var gjest i «The Late Late Show with James Cordon» sist uke avslørte den sjarmerende briten at han måtte oppsøkte både psykologer og hypnotisør etter at han ble «massert inn i galskap» på en kjedelig ferietur til Maldivene for ni år siden.

Det var da Hugh gikk ombord på flyet hjem fra turen at han plutselig begynte å føle seg litt rar i formen.

- Jeg ble gal i 2007. Da jeg satte meg på flyet for å dra hjem, åpnet jeg en avis for å lese fotballresultatene og brast ut i gråt, forteller han til Corden, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

SVENSK KJÆRESTE: Her er Hugh Grant og kjæresten Anna Eberstein på Wimbeldon sammen sist måned. På raden foran dem sitter Hollywood-stjernen Bradley Cooper og modellkjæresten Irina Shayk. Foto: Ap
SVENSK KJÆRESTE: Her er Hugh Grant og kjæresten Anna Eberstein på Wimbeldon sammen sist måned. På raden foran dem sitter Hollywood-stjernen Bradley Cooper og modellkjæresten Irina Shayk. Foto: Ap Vis mer

Fikk fire barn for fire år

- Deretter gråt jeg i tre uker i strekk. Det var helt absurd. Jeg kunne gå på cafe og da de spurte meg om jeg ville ha skummet eller vanlig melk i kaffeen, knakk jeg sammen i tårer, forklarer Grant.

- Derfor bestemte jeg meg for å oppsøke psykolog.

55-åringen, som ble pappa for fjerde gang i fjor, forteller at han først fikk time hos en hypnotisør, men at møtet ble mislykket fordi han ikke klarte å oppnå en avslappet tilstand slik at terapien skulle være effektiv.

Grant ble heller bare mer og mer anspent og oppmerksom på omgivelsene sine.

- Jeg følte meg helt elendig og veldig utilpass, men fordi jeg er engelsk og høflig klarte jeg ikke si ifra hvordan jeg hadde det. I stedet svarte jeg bare: «Jeg er veldig avslappet», ler han, ifølge nettstedet.

Hugh Grant er kjæreste med svenske Anna Eberstein og sammen har de sønnen John Mungo Grant (3) og en liten jente som ble født før jul i fjor.

I tillegg har han også barna Tabitha (4) og Felix (2) med eks-kjæresten Tinglan Hong.

EKSEN: Fra 1987 til 2000 var Grant i et høyprofilert forhold med  Elizabeth Hurley. Foto: REUTERS
EKSEN: Fra 1987 til 2000 var Grant i et høyprofilert forhold med Elizabeth Hurley. Foto: REUTERS Vis mer

LES OGSÅ: Bridget Jones er tilbake - gravid!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer