Hudson på ferie med Owen

Følelsene mellom Kate Hudson og Owen Wilson er sterkere enn noensinne!

MYE SAMMEN PÅ JOBB: Her er Kate og Owen på jobb for musikk-kanalen MTV. De har også spilt sammen i filmen "You, me and Dupree" Foto: All Over Press
MYE SAMMEN PÅ JOBB: Her er Kate og Owen på jobb for musikk-kanalen MTV. De har også spilt sammen i filmen "You, me and Dupree" Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Love is in the air!


SEHER.NO: De har lenge forsøkt å holde forholdet skjult for pressen. Øyenvitner har tilogmed sett dem sykle på hver sin side av vegen! Men disse bildene viser at paret er sammen i Australia, der Kate (27) spiller inn filmen "Fool's Gold".


FRAM OG TILBAKE: Sammen eller ikke?


Owen (38) satte seg på flyet og rakk å feirer valentindagen sammen med Kate. De klarte ikke å skjule for fotografene at de fortsatt treffes.


Owen Wilson skal ha spilt en sentral rolle i ekteskapsbruddet til Kate. Hun var gift med Chris Robinson fra The Black Crowes i nesten seks år, sammen har de sønnen Ryder (3).


Etter dette har  hun blitt koblet sammen med både Matthew McConaughey, og den Irske sangeren Damien Rice .


Men det er "Starskey and Hutch" stjernen Owen som hele tiden vender tilbake i mediebildet rundt Kate. Nå spekulerer amerikanske medier på om de to turtelduene snart kommer til å flytte sammen.


 


 


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer