FORTVILER: Vanessa Hudgens får nå hjelp av politiet for å finne de skyldige bak bildespredningen. Foto: Stella Pictures
FORTVILER: Vanessa Hudgens får nå hjelp av politiet for å finne de skyldige bak bildespredningen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Hudgens fortviler over ny nakenskandale

- Hun er dypt fortvilet og sint over at disse gamle bildene fortsetter å dukke opp.

Publisert
SEHER.NO: I 2007 opplevde «High School Musical»-stjernen Vanessa Hudgens (22) alle kjendisers mareritt, da en rekke nakenbilder av henne ble spredd på internett.

Det var da den unge jenta sendte frekke bilder av seg selv til kollegaen og ekskjæresten Zac Efron (23) at alt gikk galt. Bildene havnet i feil hender, og truet med å ødelegge imaget hennes for alltid.

Men nakenskandalen vil ingen ende ta. I 2009 dukket det igjen nye nakenbilder opp, og nå har det ifølge TMZ nok en gang lekket ut pikante av 22-åringen. Ifølge kilder skal det ha vært snakk om gamle bilder, tatt før skuespillerinnen fylte 18 år. 

Nå raser stjernen over at noen tilsynelatende lekker de ulovlige bildene over en lengre periode.

- Vansessa er dypt fortvilet og sint på grunn av at disse gamle bildene, som ble tatt for flere år siden, fortsetter å dukke opp. Det er spesielt opprørende at den som sitter på disse private bildene er innstilt på å ulovlig lekke dem over en lengre periode, sier Hudgens advokat, Christopher Wong til TMZ.

22-åringen og advokaten skal nå ha kontaktet politiet for å spore opp den skyldige.

- Vi arbeider aktivt med politiet for å finne ut hvem som står bak, og for å holde dem ansvarlig for sine handlinger.

Vanessa, som i desember ble singel etter et flere år langt forhold til «High School Musical»-kollegaen Zac Efron, har tidligere sagt at hun føler seg overkjørt etter at nakenbildene av henne lekket, slik at en hel verden fikk se henne naken.

- Det er skikkelig uheldig, og fram til nå har folk hatet meg for det, men det er ikke som om jeg valgte å vise de fram til verden, hvis du skjønner? uttalte hun i 2009.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fra barnestjerne til bikinimodell

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer