Sofia Richie:

Hudflettes for Instagram-bilde: - Patetisk

Sofia Richies Instagram-innlegg falt ikke i god jord.

HUDFLETTES: Sofia Richies nyeste Instagram-innlegg falt ikke i god jord hos fansen. Her er hun avbildet under New York Fashion Week i september. Foto: NTB scanpix
HUDFLETTES: Sofia Richies nyeste Instagram-innlegg falt ikke i god jord hos fansen. Her er hun avbildet under New York Fashion Week i september. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det brenner i California - igjen, og nok en gang må hundretusener av mennesker rømme fra hjemmene sine i frykt for at flammene skal jevne dem med jorden.

Fox News skriver at myndighetene advarer beboere i Ventura-området og andre steder, fordi sterke vinder, såkalte Santa Ana winds, bærer flammene videre.

Omtrent ti branner pågår samtidig i skrivende stund. Det er direkte fare for at liv skal gå tapt, både på grunn av flammene og den giftige røyken de produserer. Flere stjerner, deriblant Piers Morgan, har forlatt hjemmene sine.

Selv om situasjonen er svært alvorlig, virker det ikke som Sofia Richie (21) bryr seg stort. På Instagram har hun lagt ut en serie med to bilder av seg som poserer, noe fansen setter fint lite pris på. Grunnen? Teksten hun har skrevet sammen med bildeserien.

TREKANTDRAMA: Det uvanlige forholdet til Kourtney Kardashian, Scott Disick og Sofia Richie diskuteres heftig innad i Kardashian-familien. Vis mer

- Tonedøvt

Det er ovennevnte Fox som først omtaler saken. De skriver at Richie har fått hundrevis av kommentarer vedrørende bildene og bildeteksten. Hun har nemlig skrevet følgende:

«Santa Ana-vinder og rotete hår».

Se dette innlegget på Instagram

Santa Ana winds- messy bun 🙆🏼‍♀️

Et innlegg delt av Sofia Richie (@sofiarichie)

Hun har altså brukt de ovennevnte, farlige vindene i kontekst med sine egne bilder, der hun poserer med hoften på snei i en trapp og utenfor det som ser ut som et herskapshus. De samme vindene som har drevet tusenvis av mennesker fra hjemmene sine, og som kan sørge for at liv går tapt.

Vindene blir beskrevet som et «værfenomen der sterke, varme og støvfylte vinder som senker seg mot Stillehavskysten rundt Los Angeles fra øyområder». Vindene kan ha en styrke på 100 kilometer i timen i fjellområdene i området, som jo selvsagt utgjør en fare.

Reaksjonene har ikke latt vente på seg:

«Hvordan våger du å påpeke at håret ditt er litt rotete når tusenvis av mennesker har mistet hjemmene sine på grunn av flammene og vindene. Det der var ikke veldig pent», har en skrevet.

«Patetisk når folk mister hjemmene sine», skriver en annen.

«Tonedøvt og utrolig dumt», mener en tredje.

Tross den nokså skarpe kritikken, har Richie sittet stille i båten, og foreløpig ikke sagt et kvekk til kritikerne.

BRANN: Det brenner i store deler av California, og flere av verdens største stjerner står i fare for å miste alt de eier. Reporter Kjersti Flaa forteller om ødeleggelsene. Video: Kjersti Flaa, NTB scanpix Vis mer

Nyter livet

Selv om Richie kanskje burde ansatt en sosiale medier-rådgiver, lider hun ingen nød om dagen.

Etter et ni år langt, relativt turbulent forhold, ble det i 2015 slutt mellom det profilerte paret Scott Disick (36) og Kourtney Kardashian (40). Paret har barna Mason (9), Penelope (7) og Reign (4) sammen.

Inn i rollen som stemor har Richie trådt. Dette skapte overskrifter i kjendispressen verden over. Ikke bare er hun 15 år yngre enn ham, hun er også en nær venninne av Kourtneys lillesøster Kylie Jenner (22).

Se dette innlegget på Instagram

What more can a guy ask for. THREE’S COMPANY

Et innlegg delt av Scott Disick (@letthelordbewithyou)

Men to år senere har duoen vist at de mener alvor med hverandre. Det gir de også uttrykk for i en «sneak peak» på en episode av Scotts tv-program «Flip It Like Disick».

Her diskuterer nemlig paret forholdet sitt og fremtidsplaner.

- Jeg elsker Malibu. Jeg kunne vært villig til å flytte dit når som helst. Jeg synes det hadde vært gøy å flytte, for da kan jeg sette mitt personlige preg på ting, sa Sofia til kjæresten, ifølge US Weekly.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

- Når jeg tenker meg om, så hadde det vært fint å starte på nytt, la hun til.

Videre fikk vi høre Scott skryte av Sofia, og om hvordan hun har forandret livet hans.

Scotts søte kjærlighetserklæring kom bare et par uker etter ekskjæresten Kourtney også skal ha hyllet den positive innvirkningen Sofia har på ham.

Se dette innlegget på Instagram

💞

Et innlegg delt av Sofia Richie (@sofiarichie)

- Kourtney synes Sofia får frem det beste i Scott, og hun er glad på deres vegne, fortalte en kilde til US Weekly, og la til:

- Kourtney og Sofia har lik bakgrunn og livsstil, og Sofia er lett å komme overens med. Hun er en normal jente.

LES OGSÅ: Brudd for stjerneparet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer