Kylie Jenner:

Hudflettes etter Playboy-opptreden

- En enorm skuffelse.

I HARDT VÆR: Det er Travis Scott som har stått for den kreative prosessen rundt Playboy-artikkelen med Kylie Jenner. Nå mener fansen at de mildt sagt ikke ble servert det bladet lovet. Foto: NTB Scanpix
I HARDT VÆR: Det er Travis Scott som har stått for den kreative prosessen rundt Playboy-artikkelen med Kylie Jenner. Nå mener fansen at de mildt sagt ikke ble servert det bladet lovet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Playboy hadde tilsynelatende skutt gullfuglen da de sikret seg en av verdens rikeste, mest berømte og ettertraktede realitystjerner til å pryde forsiden av den seneste utgaven.

I bladet - der Kylie Jenner (22) for anledningen blir intervjuet av kjæresten Travis Scott (28) - poserer hun splitter naken, og snakker om både sexlivet, morsrollen og karrieren.

Til tross for at både bildene og reportasjen er blitt omtalt i medier verden over, er ikke fansen videre imponert over resultatet.

I kjølvannet av publiseringen har Playboy nemlig blitt gjenstand for krass kritikk, noe som viser seg spesielt tydelig i kommentarfeltet på bladets Instagram-konto.

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Må svelge kameraet

Der noen beskriver det hele som «den verste Playboy-fotoshooten noensinne», mener andre at Hugh Hefner, den avdøde grunnleggeren av bladet, aldri ville godkjent reportasjen slik den står i dag.

«Bildene ser ut som et hvilket som helst annet hun har på Instagram-kontoen sin. Det skriker verken Playboy eller en femme fatale», skriver en bruker.

«Disse bildene mangler originalitet, spesielt med tanke på hvor mye vi allerede har sett av henne.»

«Det finnes ingenting ved disse bildene hun ikke allerede har delt med omverdenen - helt gratis. Dersom Kylie ønsker at verden skal se en del av henne som aldri før er blitt vist, må hun svelge kameraet.»

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Enorm skuffelse

Det er heller ikke bare bildene som får gjennomgå. Flere setter også spørsmålstegn ved avgjørelsen om å la 22-åringen bli intervjuet av sin egen kjæreste.

Store deler av misnøyen rundt innholdet dreier seg om at artikkelen i stor grad fokuserer på karrieremessige bragder, og at artikkelen derfor blir «ensformig» og regelrett «kjedelig».

UVANLIG SMINKEVIDEO: Kylie Jenner og Khloé Kardashian filmer mens de sminker seg. Det er bare én detalj som gjør det hele litt spesielt. Video: Rød Løper / Youtube.com/Kylie Jenner Vis mer

«Jeg mistet akkurat hjernecellene mine etter å ha lest denne artikkelen, herregud.»

«Dette er det kjedeligste jeg har vært med på.»

«Helt ærlig, en enorm skuffelse fra Playboy.»

- Stoler på deg

Kylie Jenner og Travis Scott, eller Playboy, har så langt ikke kommentert den negative responsen fra fansen. Førstnevnte har imidlertid uttalt at hun er strålende fornøyd med å la kjæresten sitte i førersetet for prosjektet.

- Jeg trodde aldri at jeg skulle posere for Playboy, men jeg elsker de nye forsidene. Jeg elsker det Playboy gjør akkurat nå rent kreativt, og da du presenterte ideen for meg, om at du skulle stå for forsiden og ha kontroll på alt, tenkte jeg at det passet perfekt. Nettopp fordi jeg stoler på deg og din visjon, sier Jenner til kjæresten i reportasjen.

De to begynte å date i 2017, og i fjor ble paret foreldre for første gang til datteren Stormi (1). Selv om flere mener at det å få barn kan ha en negativ effekt på sexlivet, stemmer ikke det i Kylie og Travis' tilfelle.

- Jeg føler at det er det motsatte av våre erfaringer, sier rapperen i Playboy-reportasjen, hvorpå Jenner svarer:

- Ja, jeg føler definitivt at vi har motbevist det ryktet.

LES OGSÅ: Avslører hvem som er favorittsøsteren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer