Kylie Jenner:

Hudflettes etter dette

- God nok grunn til å kansellere hele familien.

HARDT VÆR: Kritikken hagler etter Kylie Jenners storslagne bursdagsfeiring. Foto: Michael Tran / AFP
HARDT VÆR: Kritikken hagler etter Kylie Jenners storslagne bursdagsfeiring. Foto: Michael Tran / AFP Vis mer
Publisert

Det er ikke sjeldent at influenser Kylie Jenner (25) får oppmerksomhet for de tingene hun foretar seg, og som en av verdens mest omtalte kvinner er hun trolig blitt vant til at de fleste har en mening om valgene hun tar.

For knappe to uker siden stormet det rundt 25-åringen, etter at hun dukket opp på Paris Fashion Week iført en løvehodekjole.

SJOKKERTE: Dyrevernsaktivister gikk hardt ut mot Kylie Jenner etter kjolevalget. Foto: Splash News / NTB
SJOKKERTE: Dyrevernsaktivister gikk hardt ut mot Kylie Jenner etter kjolevalget. Foto: Splash News / NTB Vis mer

«Men hvorfor? Hvorfor imitere det her. Jeg er takknemlig for at det er kunstig, men det er fortsatt helt urovekkende», mente en.

«Hvorfor har du på deg et dyrs hode på kjolen din? Falskt eller ikke … Det gir ikke mening hos meg», fulgte en annen opp med.

MÅ OPERERE: Kris Jenner tok til tårene i «The Kardashians» etter å ha fått beskjed om at hun må opereres. Video: Disney + Vis mer

Nå er det noe helt annet som får fansen til å rase.

Da Jenner og av-og-på kjæresten Travis Scott (30) holdt en felles bursdagsfeiring for sine to barn, Stormi (5) og Aire (1), var årets bursdagstema pappa Scotts albumcover - «Astroworld».

Astroworld Festival er også navnet til den årlige musikkfestivalen drevet av Scott, avholdt i Houston i Texas.

Festivalen ble arrangert første gang i november 2018, men ble avlyst grunnet coronapandemien i Texas to år senere.

Den anerkjente festivalen åpnet dørene igjen året etter, men festivalen i 2021 endte i en forferdelig tragedie, der flere av rapperens fans mistet livet under en av hans konserter.

Raser mot influenseren

I flere innlegg på Instagram-story delte Jenner en rekke bilder av store oppblåste hoder som lignet på Scotts «Astroworld»-albumomslag, noe som har fått følgerne til å se rødt.

PYNT: Flere reagerer på pynten under barnebursdagen. Foto: Skjermdump fra Instagram/KylieJenner
PYNT: Flere reagerer på pynten under barnebursdagen. Foto: Skjermdump fra Instagram/KylieJenner Vis mer

Jenner hudflettes nå på Twitter hvor flere anklager henne for å være respektløs og hensynsløs overfor de etterlatte etter «Astroworld»-tragedien.

Page Six er blant mediene som har omtalt saken.

På nettforumet Reddit spekuleres det på om dette kan være spikeren i kisten for den mye omtalte Kardashian/Jenner-familien.

HÅR: Kim Kardashian er kjent for å endre hårfrisyre jevnlig, men slik har du aldri sett henne. Video: Rød Løper/Jenny Emilie Aas Vis mer

«Astroworld-temaet til Stormi og Aires bursdag er god nok grunn til å kansellere hele familien! Ti mennesker døde under «Astroworld»-festivalen, deriblant en ni år gammel gutt. Og så bruker hun det som pynt under en barnebursdag? Er dette en spøk?» lyder en av kommentarene.

Kylie Jenner har hittil ikke uttalt seg om kritikken.

LES OGSÅ: Hylles etter ærlige bilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer