Gwyneth Paltrow:

Hudflettes av fansen etter yoga-blemme

«Breaking: Gwyneth Paltrow oppfant yoga».

KRITISERES - IGJEN: Nok en gang får Gwyneth Paltrow kritikk fra fansen. Denne gangen hevder hun nærmest å ha oppfunnet yoga. Foto: NTB scanpix
KRITISERES - IGJEN: Nok en gang får Gwyneth Paltrow kritikk fra fansen. Denne gangen hevder hun nærmest å ha oppfunnet yoga. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det kan knapt gå en dag uten at den amerikanske superstjernen Gwyneth Paltrow (49) får kritikk for et eller annet. Skuespilleren har opp gjennom årene kommet med en rekke kontroversielle uttalelser om alt fra urinering til sex, der påstandene ofte nærmest er dratt ut fra løse luften - uten dokumentasjon eller beviser som støtter det hun sier.

Hennes nyeste påstand er av samme sort. I et nylig intervju med Wall Street Journal snakker hun om alt mulig rart, blant annet sin gryende interesse for yoga. Treningsformen, som har røtter innenfor både hinduismen og buddhismen, er minst 500 år gammel. I dag er yogaindustrien verdsatt til 16 milliarder dollar, eller 136,5 milliarder norske kroner, bare i USA alene.

Til magasinet snakker hun en god del om hobbyen, som hun hevder har hjulpet henne med både det ene og det andre. Det er likevel ikke det folk reagerer på. I et segment i praten klarer Paltrow å lire av seg følgende:

Hudflettes på nettet

- Unnskyld om dette kommer feil ut, men jeg var i Los Angeles på en yogatime nylig, og en 22 år gammel jente bak disken spurte: «Har du noen gang gjort yoga før?», og jeg snudde meg bokstavelig talt til vennen min, og sa: «Du har denne jobben fordi jeg har drevet med yoga før», sier Paltrow til avisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer