Kylie Jenner:

Hudflettes av fansen etter dette bildet

- Det er kriminelt.

FÅR KRITIKK: Kylie Jenner har fått massiv negativ kritikk etter at hun delte dette bildet med kjæresten Travis Scott på Instagram nylig. Foto: Instagram / Kylie Jenner
FÅR KRITIKK: Kylie Jenner har fått massiv negativ kritikk etter at hun delte dette bildet med kjæresten Travis Scott på Instagram nylig. Foto: Instagram / Kylie Jenner Vis mer
Publisert

Kylie Jenner (21) går for å være en verdens største realitystjerner. Hun utgjør en sentral del i den svært berømte Kardashian/Jenner-klanen, som man kan følge livene til gjennom tv-serien «Keeping up With The Kardashians».

Den berømte realityfamilien er ikke fremmed for å skape overskrifter, og til stadighet dukker det opp svært friske og sjokkerende utsagn fra flere av de populære familiemedlemmene - enten det gjelder utroskap eller fotoredigering.

Familien har også vært gjenstand for mye kritikk siden den første episoden av den verdenskjente realityserien ble sendt på amerikanske TV-skjermer i 2007. Senest for et par uker siden måtte 21 år gamle Kylie tåle hard medfart etter at hun hadde debutert med datteren Stormi Webster (1) på en magasinforside - noe flere mente kunne være skadelig for barnet.

VEKKER OPPSIKT: Dette bildet av Kylie Jenner og Travis Scott har skapt reaksjoner hos fansen. Foto: Instagram / Kylie Jenner
VEKKER OPPSIKT: Dette bildet av Kylie Jenner og Travis Scott har skapt reaksjoner hos fansen. Foto: Instagram / Kylie Jenner Vis mer

Nå er det imidlertid noe helt annet 21-åringen får kritikk for: nemlig at hun tilsynelatende har parkert bilen sin på en parkeringsplass forbeholdt biler for personer med gyldig handikap-bevis.

Det skriver Daily Mail.

- Det er kriminelt

Stjernens fans reagerer sterkt på et bilde hun har delt på Instagram med sine over 141 millioner følgere. På bildet poserer Jenner kjærlig foran en bil sammen med rapperkjæresten Travis Scott (28). 21-åringen er stilig antrukket i en signalrosa blazer - men det er noe helt annet tilhengerne hennes har bitt seg merke i.

På veggen bak bilen kan man nemlig tydelig se at parkeringsplassen paret har parkert bilen på, er ment for biler som har handikap-bevis - og som kjent har verken Kylie Jenner eller kjæresten Travis Scott noen funksjonsnedsettelser - i hvert fall ikke som vi vet om.

GLIPP: Kardashian-klanen får ofte mye oppmerksomhet for bildene de legger ut på sosiale medier, men detaljen på Kourtney Kardashians siste Instagram-bilde fikk virkelig folk til å sperre øynene opp. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Video: Emilie Rydning Vis mer

Det er imidlertid usikkert om paret hadde med seg en person med et slikt bevis og dermed hadde tillatelse til å parkere der de gjorde.

Bildet får fansen til å reagere, og nå får realityparet krass kritikk for å være hensynsløse.

I kommentarfeltet har det strømmet inn med kritiske kommentarer mot realitystjernen - som på sin side hittil ikke har uttalt seg om kritikken.

KJÆRESTEN: Kylie Jenner har de siste årene vært sammen med rapperen Travis Scott. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTEN: Kylie Jenner har de siste årene vært sammen med rapperen Travis Scott. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er kriminelt å parkere på handikapplass, har en av stjernens følgere kommentert under bildet.

7 millioner likes

Det oppsiktsvekkende bildet har fått over 7 millioner likerklikk, og det har strømmet inn med kommentarer i kommentarfeltet. Svært mange reagerer på det som i utgangspunktet skulle være et romantisk bilde av Jenner og kjæresten

GLIPP?: Ryktene om ny graviditet i Kardashian-familien flyr etter at man i bakgrunnen av en Khloé Kardashian-story hører at det snakkes om. Vis mer

- Å parkere på handikapplass, det er klasse. Ikke særlig overraskende tatt i betraktning hvem som oppdro deg, skriver en annen.

- Dere burde skamme dere for å parkere på handikapplass. Dere vet ikke hvordan det er å ha funksjonsnedsettelser. Hilsen handikappet, skriver en tredje.

- Så, hvem av dere er handikappet, har en annen spurt ironisk.

Det er riktignok ikke første gang dette skjer i den berømte Jenner-familien. Det samme skjedde i juli i 2018 da søsteren Kendall gjorde den samme feilen da hun parkerte sin Ferrari på en parkeringsplass for handikappede utenfor en sushirestaurant i Los Angeles, skriver Daily Mail.

Heller ikke den gang lot reaksjonene vente på seg, og en representant for Kendall uttalte at hun ikke hadde parkert bilen på feil sted selv, men at det var en betjent på parkeringsplassen som hadde gjort det.

Fikk kritikk for magasinforside

Det er riktignok ikke eneste gang Jenner har blitt utsatt for harde skyts den siste tiden. Da hun og datteren Stormi debuterte på forsiden av motemagasinet Harper's Bazaar sammen i starten av juli, var ikke kritikerne trege med å komme på banen.

Hun fikk hard kritikk for å eksponere barnet i så stor grad som hun gjør, selv om 21-åringen har valgt at datteren ikke skal medvirke i familiens realityserie.

I intervjuet med magasinet snakket realitystjernen blant annet om hvordan det er å vokse opp i rampelyset - og hun innrømmet også at det hadde sine negative sider.

KJENDIS-QUIZ: Verdensstjernen Brandon Jenner har ikke veldig god oversikt over norske kjendiser. Vi testet ham! Video: Thea Hope / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

Barnepsykologen Willy-Tore Mørch var svært kritisk til at noen eksponerer barna sine på denne måten. Enda verre mener han det er at eksponeringen gjøres på nettet, da dette vil bli værende resten av barnets liv.

- Det er mange eksempler på at barn av kjendiser som har vært eksponert mye offentlig, sliter med ettervirkninger. Det kan være i form av sosial tilbaketrekning, eller dårlig selvbilde. Mange har opplevd å bli mobbet. Det er nok av eksempler på kjendisbarn som har gått i depresjon som følge av foreldrenes eksponering, så de skadelige effektene av dette er et kjent fenomen for oss psykologer, sa Mørch til Se og Hør i starten av juli.

LES OGSÅ: Bindi Irwin (21) gråter fortsatt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer