Janet Hubert ut mot Lori Loughlin:

Hudflettes: - Nei takk!

«Fresh Prince of Bel-Air»-stjernen Janet Hubert raser mot den eks-innsatte skuespilleren Lori Loughlin

FÅR HØRE DET: Skuespiller Lori Loughlin slapp ut av fengsel denne uken. Nå får hun passet påskrevet av en kollega. Foto: Chris Pizzello / Invision / AP, NTB
FÅR HØRE DET: Skuespiller Lori Loughlin slapp ut av fengsel denne uken. Nå får hun passet påskrevet av en kollega. Foto: Chris Pizzello / Invision / AP, NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken ble det kjent at «Full House»-skuespilleren Lori Loughlin (56) hadde blitt satt fri etter å ha sonet en dom på to måneder i fengsel.

Årsaken til fengslingen var den beryktede universitetsskandalen i fjor. 56-åringen og ektemannen Mossimo Giannulli (57) ble siktet for å ha bestukket et eliteuniversitet for å gi døtrene skoleplass.

Etter at Loughlin ble en fri kvinne, har hun foreløpig til gode å uttale seg offentlig om hvordan soningen har vært for henne, eller hva hun har lært av skandalen. Imidlertid forteller en kilde til People, gjengitt av Fox News, at hun er lettet og glad for å være hjemme igjen.

UTE AV FENGSEL: Skuespiller Lori Loughlin ble en fri kvinne denne uken etter å ha sonet to måneder i fengsel. Ektemannen Mossimo Giannulli soner fortsatt sin dom. Foto: Steven Senne / NTB
UTE AV FENGSEL: Skuespiller Lori Loughlin ble en fri kvinne denne uken etter å ha sonet to måneder i fengsel. Ektemannen Mossimo Giannulli soner fortsatt sin dom. Foto: Steven Senne / NTB Vis mer

Sender stikk

En av dem som ikke er like begeistret over at 56-åringen er ute av fengsel, er «Fresh Prince of Bel-Air»-stjernen Janet Hubert (64). Det skriver deriblant Fox News.

På Twitter tar hun tastaturet fatt og lirer av seg en skarp kommentar i retning Loughlin:

«Når hvite skuespillere begår kriminalitet får de nye show, TV-piloter og lignende. Lori Loughlin … antar jeg, vil få en Emmy-pris for da hun satt i fengsel. Å være hvit, blond og privilegert! Nei takk, jeg vil heller være fryktløs, mørkhudet og verdig!».

64-åringen sikter til forskjellen mellom Loughlins to måneders fengselsstraff og Tanya McDowells fem års soning. McDowell erkjente straffskyld for å ha oppgitt en annen bostedsadresse. Hun ønsket nemlig å la barnet sitt få gå på en annen skole enn den i utgangspunktet.

STERKT: Will Smith og Janet Hubert var kolleger i «Fresh Prince of Bel Air» helt til de ikke var det, og så snakket de ikke sammen på 27 år. Nå møtes de endelig igjen. Video: Red Table Talk / Facebook Watch Vis mer

Hubert mener Loughlin som hvit, blond kvinne er privilegert og får mildere straff og annerledes behandling enn andre.

«Det er en mørkhudet kvinne som soner fem år bare for å ha oppgitt en annen adresse for å la barnet sitt gå på en bedre skole. De som blir sinte på meg for denne tweeten …», skriver hun videre.

Stjernen får støtte fra en annen Twitter-bruker, som blant annet skriver:

«Jeg er glad for at du ytrer deg om dette. Du tok ordene ut av munnen på meg».

Hvorpå skuespilleren responderer tilbake:

«Det er mange hvite foreldre som er forbannet også. College er dyrt, og det er vanskelig å komme inn. Vi må virkelig begynne å kjempe. College burde være gratis uansett».

LES OGSÅ: Skal i fengsel - sjokkerer med nytt utseende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer