Coronavirus:

Hudfletter Rybak for corona-kommentar

Morten Ramm langer ut mot artisten på Instagram. - Uheldig spøk, sier Rybak.

CORONASPØK: Alexander Rybak får tyn av komiker Morten Ramm etter det han selv omtaler som en spøk. Foto: NTB scanpix
CORONASPØK: Alexander Rybak får tyn av komiker Morten Ramm etter det han selv omtaler som en spøk. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Spredningen av coronaviruset påvirker oss alle, også kjendisene. Da artist og låtskriver Alexander Rybak (33) la ut et innlegg på Instagram om viruset, falt det imidlertid ikke i god smak hos alle.

Under et bilde av seg selv skriver han følgende:

- Corona skal bli tatt seriøst, MEN jeg kan endelig gå på gata uten at folk hopper på meg for å ta selfier. Hvordan har det påvirket ditt liv?

- Sikkert surrealistisk for deg

Det gikk ikke upåaktet hen hos komiker Morten Ramm (41), som plukket opp innlegget og la det ut på sin egen plattform. Her får Rybak gjennomgå.

- Hvor er paparazziene og elleville fans som skal ha selfies av deg hele tida? Sikkert surrealistisk for deg, men må være rått for deg også? Å kjenne på en sånn sinnssyk frihetsfølelse, skriver han blant annet.

- Kjipt at det skulle mer enn 5000 menneskeliv til for at du kunne gå litt alene uten møljer av mennesker som skal ha en bit av Rybaksen hele dagen lang, men nå er vi jo i den situasjonen og hva får man gjort, og da får du jo kjent litt på å være en «vanlig mann i gata» du også.

Se dette innlegget på Instagram

Takk som spør, Rybak. Livet blir jo litt annerledes i en sånn periode, da. Det er jo en litt spesiell situasjon dette her så får bare følge de tiltak som blir gjort og retningslinjer som blir gitt fra helsemyndigheter og regjering, så vi holder oss innendørs, men det må jo være helt spejsa for deg å gå ut døra nå om dagen, og så er det bare, okei hva skjer nå, liksom? Hvor er papparazziene og elleville fans som skal ha selfies av deg hele tiden. Sikkert surrealistisk for deg, men må være rått for deg også? Å kjenne på en sånn sinnsyk frihetsfølelse. Kjipt at det skulle 5k+ menneskeliv til for at du kunne gå litt aleine uten møljer av mennesker som skal ha en bit av Rybaksen hele dagen lang, men nå er vi jo i den situasjonen og hva får man gjort, og da får du jo kjent litt på å være en «vanlig mann i gata» du også. Det må jo være...ja, jeg klarer ikke sette meg inn i den overgangen en gang, men sjukt å tenke på at da du gikk ute på gata i forrige uke så ble du sikkert overfalt av folk som skulle ta selfies, men nå er det bare...ingen liksom. Jeg er jo litt profilert selv, og var på Storo og handlet mat på torsdag for å ha til over helgen her, men det gikk greit for meg da, men jeg har jo aldri kjent på det voldsomme trøkket du har hatt, så kan ikke i min villeste fantasi tenke meg hvordan det er å få hverdagen snudd opp ned på den måten du får nå. Nå er vi jo i en periode som andre kanskje er litt fanget, og så kan du endelig føle deg fri, og det er som sagt sikkert veldig kårni for deg. Kan ikke tenke meg hvor digg det er. At man kan gå på feks Aker Brygge og det er kanskje bare en eller to som sier hei bare, og ikke noe mer enn det liksom. Men ja, tilbake til spørsmålet, så blir det en tid som man må følge litt ekstra med og forsøke å være med på samarbeidet for å dempe hastigheten på den spredningen som vi har hatt de siste dagene. Men nyt friheten så lenge den varer. Snart kan det være slutt, og da er det tilbake til hylende fans og selfies fra morra til kveld.

Et innlegg delt av Morten Ramm (@rammnieu)

Ramm svarer også på spørsmålet Rybak har stilt i sitt innlegg.

- Men ja, tilbake til spørsmålet, så blir det en tid som man må følge litt ekstra med og forsøke å være med på samarbeidet for å dempe hastigheten på den spredningen som vi har hatt de siste dagene.

Til Se og Hør forteller Ramm at han har fått tid til å tenke seg litt om etter at han la ut innlegget.

- Jeg er faktisk enig med Rybak. Det er deilig å endelig få gå litt i fred, skriver han humoristisk.

UT MOT RYBAK: Morten Ramm la fredag kveld ut et innlegg der han spøker med Alexander Rybaks corona-kommentar. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
UT MOT RYBAK: Morten Ramm la fredag kveld ut et innlegg der han spøker med Alexander Rybaks corona-kommentar. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

- Uheldig spøk

I kommentarfeltet til Ramm på Instagram takker Rybak komikeren ironisk for trøstende ord.

- Skulle ønske coronaviruset var en person, som jeg kunne slengt all min frustrasjon og motløshet mot. Men den gang ei, det er et fuckings virus og vi får bare gjøre vårt beste og vaske vekk all dritten med såpe, svarer han.

Til Se og Hør forteller han at han får tåle spøken fra Ramm.

- Når jeg kommer med en uheldig spøk kan jeg enten slette innlegget og late som om det ikke har skjedd, eller la det stå og lære av det. Man kan ikke trykke på «ctrl+delete» gjennom hele livet, skriver han i en tekstmelding.

Flere kjendiser har reagert i kommentarfeltet, blant andre pokerspiller Aylar Lie (36), artist Maria Mena (34) og samfunnsdebattant Ingeborg Senneset (34).

Rybak er ikke den eneste som har fått tyn for corona-kommentarer. Også prins William fikk reaksjoner da han dristet seg til en coronavits under besøk i Irland.

LES OGSÅ: Durek Verrett svarer på corona-kritikken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer