Coronavirus:

Hudfletter Rybak for corona-kommentar

Morten Ramm langer ut mot artisten på Instagram. - Uheldig spøk, sier Rybak.

CORONASPØK: Alexander Rybak får tyn av komiker Morten Ramm etter det han selv omtaler som en spøk. Foto: NTB scanpix
CORONASPØK: Alexander Rybak får tyn av komiker Morten Ramm etter det han selv omtaler som en spøk. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Spredningen av coronaviruset påvirker oss alle, også kjendisene. Da artist og låtskriver Alexander Rybak (33) la ut et innlegg på Instagram om viruset, falt det imidlertid ikke i god smak hos alle.

Under et bilde av seg selv skriver han følgende:

- Corona skal bli tatt seriøst, MEN jeg kan endelig gå på gata uten at folk hopper på meg for å ta selfier. Hvordan har det påvirket ditt liv?

- Sikkert surrealistisk for deg

Det gikk ikke upåaktet hen hos komiker Morten Ramm (41), som plukket opp innlegget og la det ut på sin egen plattform. Her får Rybak gjennomgå.

- Hvor er paparazziene og elleville fans som skal ha selfies av deg hele tida? Sikkert surrealistisk for deg, men må være rått for deg også? Å kjenne på en sånn sinnssyk frihetsfølelse, skriver han blant annet.

- Kjipt at det skulle mer enn 5000 menneskeliv til for at du kunne gå litt alene uten møljer av mennesker som skal ha en bit av Rybaksen hele dagen lang, men nå er vi jo i den situasjonen og hva får man gjort, og da får du jo kjent litt på å være en «vanlig mann i gata» du også.

Ramm svarer også på spørsmålet Rybak har stilt i sitt innlegg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer