SKADET HÅNDEN: - Jeg har en stor forbrenning og det er den hånda jeg skriver med, bekrefter Østvik til Seher.no. Foto: Anders Myhren, Seher.no
SKADET HÅNDEN: - Jeg har en stor forbrenning og det er den hånda jeg skriver med, bekrefter Østvik til Seher.no. Foto: Anders Myhren, Seher.noVis mer

- Huden smeltet i løpet av sekunder

Svein Østvik ble brannskadet under TV-innspilling.

SEHER.NO: Svein Østvik (48) har denne høsten vært å se i TV 2-programmet "Skal vi danse", hvor energibomben ga alt på dansegulvet.

Nå er det alt annet enn action som står på menyen for 48-åringen, som for tiden er sykmeldt med prolaps og en brannskadet hånd.

- Offameg, for en gang skyld så går det ikke så bra med meg, innrømmer 48-åringen, og forteller at han føler seg litt handikappet etter ulykken.

- Jeg har hatt prolaps lenge, men nå har jeg jo brent hånda. Jeg har en stor forbrenning og det er den hånda jeg skriver med, så jeg blir litt handikappet, ja. Det er mye legebesøk for tiden, sier han til Seher.no.


Etter det Seher.no kjenner til, skal den tidligere "Charterfeber"-deltageren ha pådratt seg brannskaden under innspillingen av et TV-program.

Selv ønsker ikke Østvik å kommentere dette.

- Det kan jeg vel ikke si noe om. Jeg sier: Ingen kommentar! sier Østvik, men bekrefter at ulykken skjedde under matlaging.

- Jeg klarte å helle brunt, stekende smør over hånda. Det er helt for jævlig. Huden smeltet i løpet av sekunder. Det var vondt der og da, men smerter er jeg god på, og nå går jeg med armen høyt hevet.

Østvik forteller at det nå er gått en uke siden kjøkkenulykken skjedde. Nå sliter han i tillegg med prolaps og isjias.

- Det er ikke mye sprell på denne fronten nå. Jeg sitter for det meste bare i ro, og jeg får vondt bare jeg ler. Prolapsen går opp og ned fra dag til dag, men jeg håper på å bli frisk til jul.

Vi belønner gode kjendistips! Tipsosspåseher@seher.no,ring vår tipstelefon 93076767 eller sendsms/mmsmedkodeord SEHERTIPStil 1901!

LES OGSÅ: Ville ikke ha Svein som dansepartner