FLOTT: Paris Hilton stiller alltid med perfekt sminke og lekre antrekk.  Foto: NTB scanpix
FLOTT: Paris Hilton stiller alltid med perfekt sminke og lekre antrekk. Foto: NTB scanpixVis mer

- Huden min er perfekt

Paris Hilton avslører hvorfor hun aldri har lagt seg under kniven for å pynte på utseendet.

SEOGHØR.NO: Milliardærarvingen Paris Hilton (34) ble verdenskjent for sin hjemmelagde sexfilm i 2003, og i ettertid har hun gjort stor suksess.

Hilton er bosatt i Hollywood og er alltid å se på de aller største kjendisfestene. 

Dyre skjønnhetsbehandlinger og plastiske operasjoner ikke uvanlig i Hollywood, men hotellarvingen nekter for at hun noen sinne har pyntet på utseendet.

- Jeg spurte hudlegen min om jeg kunne sprøyte inn Botox, men han sa: «det nekter jeg å gjøre. Huden din er perfekt. Jeg kommer ikke til å sprøyte inn Botox før du trenger det, og det er ikke sikkert det skjer», sier hun ifølge USWeekly.

Den flotte blondinen hevder at hun heller aldri kommer til å ty til plastiske operasjoner.

- Alle vennene mine har gjort alt. Pupper, nese, kinn, hake. Jeg bor i Hollywood, så jeg er vant til å se det. Jeg har bare aldri ønsket å gjøre noe med utseende, sier hun i et intervju med bladet New You.

SELFIE: Paris Hilton deler ofte lekre bilder av seg selv i sosiale medier.  Foto: Instagram
SELFIE: Paris Hilton deler ofte lekre bilder av seg selv i sosiale medier. Foto: Instagram Vis mer

Har funnet kjærligheten

Paris har ikke alltid hatt like mye hell i kjærligheten, men siden begynnelsen av juni har hun vært sammen med den sveitsiske forretningsmannen Thomas Gross (39).

- Vi er sjelevenner, skrev hun sammen med et svart/hvitt bilde av seg selv og Gross, hvor hun kikker forelsket inn i øynene hans, og postet det på Instagram.

Paris har allerede introdusert sin nye kjæreste til foreldrene sine Richard og Kathy Hilton, og hun kaller ham «mitt livs kjærlighet», skriver Daily Mail.

Venner av stjernen tror at Gross - som skal være god for 200 millioner dollar - er den perfekte mannen for henne ettersom de er jevnaldrende og han er vant med livsstilen hun har levd i flere år.

- Thomas er suksessfull, og kan ikke sammenligne med noen av hennes tidligere kjærester fordi han trenger ingenting fra henne, bare kjærligheten.

NYTT PAR: 34-åringen og Thomas blir ofte avbildet sammen, og de er ikke redde for å vise sin kjærlighet.  Foto: NTB scanpix
NYTT PAR: 34-åringen og Thomas blir ofte avbildet sammen, og de er ikke redde for å vise sin kjærlighet. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Paris Hilton bekrefter kjærlighetsryktene