- Huden din ser ut som gammelt skinn

Trinny Woodall markerte 50-årsdagen med et angrep mot kjærestens eks-kone Nigella Lawson.

MOBBET: Nigella Lawson får gjennomgå i et blogginnlegg skrevet av eks-mannens nye kjæreste Trinny Woodall.  Foto: Stella Pictures
MOBBET: Nigella Lawson får gjennomgå i et blogginnlegg skrevet av eks-mannens nye kjæreste Trinny Woodall. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I sommer gikk de sjokkerende bildene av TV-kokk Nigella Lawson (54) og ektemannen Charles Saatchi (70) verden rundt. Saatchi grep Nigella rundt halsen og ristet henne, samt holdt henne over nesen i det som så ut som en voldsom krangel.

Kort tid senere ble det klart at de to gikk hvert til sitt, og Saatchi har senere blitt sammen med moteekspert Trinny Woodall (50), kjent fra TV-duoen «Trinny og Susannah» som blant annet har hjulpet norske kvinner å kle seg bedre.

FEIRET BURSDAG: Trinny feiret 50-årsdagen sammen med sin nye flamme Charles Saatchi.  Foto: Stella Pictures
FEIRET BURSDAG: Trinny feiret 50-årsdagen sammen med sin nye flamme Charles Saatchi. Foto: Stella Pictures Vis mer

Mandag skrev hun et innlegg om 50-årsdagen på nettstedet High50, der hun tydelig gjør narr av Nigella.

- Det er flott at livet, når man er 50 år gammel, fortsatt kan gripe deg i nakken og riste liv i deg. Og det er enda bedre når du kan takle det som blir kastet på deg, så lenge det ikke er en nattbordslampe.

- Huden din ser ut som gammelt skinn

Innlegget referer til det som skal ha vært et turbulent og til tider voldelig forhold mellom Nigella og Charles. Og Trinny stopper ikke der. Moteeksperten har også et annet krast utsagn som skal være myntet på Lawson.

- Hvis du like å vise utringningen din, så vær klar over at huden din antagelig ser ut som gammel skinn nå. Så ha på deg noe med rund hals så kan du fortsatt vise formen.

Senere samme dag virket det som Nigella svarte på angrepet da hun skrev på Twitter:

- Tøse-pasta - eller pasta alla puttanesca - er dagens oppskrift. Trenger jeg å si noe annet?

Lawson giftet seg med Saatchi i 2003, og skilsmissen var et faktum ti år senere. Nylig var begge partene involvert i en dramatisk rettssak der TV-kokkens rusvaner vekket stor oppsikt.

LES OGSÅ: - Nigella lot barna røyke cannabis

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer