Hud, hud og mer hud

Stjernene knivet om å være mest sexy på GQ Men of The Year Awards.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Da Kim Kardashian West (33) ble kåret til årets kvinne under GQ Men Of The Year Awards i London tirsdag, måtte hun dele rampelyset med en rekke andre kjendiskvinner.

De store stjernene var nemlig pyntet til tennene for det prestisjefylte arrangementet, selv om mange av dem viste frem langt mer enn et pent smil på den røde løperen.

Den britiske popstjernen Jessie J (26) var blant kveldens aller dristigste, da hun troppet opp i et antrekk som fikk Daily Mail til å krysse fingrene for en kjoletabbe.

Iført en smaragdgrønn vintagekjole fra Jean Paul Gaultier med utringning nesten ned til navlen - i tillegg til en ekstremt høy splitt, gav «Bang Bang»-stjernen etter alt å dømme de fleste tilskuerne hakeslepp.

Den britiske toppmodellen Cara Delevingne (22) hadde gått bort fra sin personlige, avslappede klesstil, og stilte på den røde løperen i en svært avslørende, blåsort blondekjole fra Burberry Prorsum - kun med sorte truser med høyt liv under.

Se flere av stjernenes sexy GQ-antrekk i bildespesialen nedenfor:

Selv om det var mennene som stod i høysetet på The Royal Opera House i Covent Garden denne kvelden, var det utvilsomt kvinnene som vakte størst begeistring på den røde løperen.

Se oversikten over alle prisvinnerne på årets GQ Men Of The Year Awards på magasinets hjemmeside her!

LES OGSÅ: Slik øvde Knox på å bære gifteringen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer