Høyre-topp skiller seg fra mannen

Her er det som kan bli Norges dyreste skilsmisse.

SKILLER SEG: - Jeg kan bekrefte at vi har flyttet fra hverandre. Vi har tre fantastiske barn som vil være hovedprioriteten framover. Ut over det, vil jeg ikke si så mye om dette, sier Julie Brodtkorb Voldberg. Foto: SCANPIX
SKILLER SEG: - Jeg kan bekrefte at vi har flyttet fra hverandre. Vi har tre fantastiske barn som vil være hovedprioriteten framover. Ut over det, vil jeg ikke si så mye om dette, sier Julie Brodtkorb Voldberg. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Høyres kvinnepolitiske leder Julie Brodtkorb Voldberg (35) skiller seg fra finansmann og investor Tore Aksel Voldberg (47). Det kan gi Julie nesten 50 millioner kroner, skriver VG.

Paret har bodd i praktslottet Skøien hovedgård på Oslos vestkant siden de giftet seg i 2004.

- Jeg kan bekrefte at vi har flyttet fra hverandre. Vi har tre fantastiske barn som vil være hovedprioriteten framover. Ut over det, vil jeg ikke si så mye om dette, sier Julie Brodtkorb Voldberg til avisen, som skriver at skilsmissen mellom mellom Høyre-politikeren og finansmannen kan bli en av Norges dyreste.

I motsetning til mange andre finanskjendiser har nemlig ikke Voldberg særeie på noe av det han eier, noe som - ifølge VGs anslag - altså kan gi Julie i underkant av 50 millioner kroner i oppgjøret dem imellom.

Julie Brodtkorb Voldberg skal sammen med de tre barna på henholdsvis to, tre og seks år ha flyttet inn i en enebolig som ligger i parallellgaten til Skøien hovedgård, mens Tore Aksel fortsatt bor på hovedgården.

Paret har blitt regnet som ett av Norges mektigste, med både økonomisk og politisk makt. De har mange venner i finanseliten, deriblant Øystein Stray Spetalen, Ola Mæle og Christien Sveaas.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!   


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun snakker ikke med noen lenger