KJÆRLIGHETEN BEKREFTET: Jessica Simpson og kjæresten John Mayer har vært kjærester siden i fjor. Foto: All Over Press
KJÆRLIGHETEN BEKREFTET: Jessica Simpson og kjæresten John Mayer har vært kjærester siden i fjor. Foto: All Over PressVis mer

Høylytt sex fra Jessica

Det gikk alt annet enn stille for seg da Jessica Simpson og hennes nye kjæreste nylig besøkte Roma.

SEHER.NO: Sjokkerte hotellgjester ble nylig ufrivillige vitner til en svært så høylytt hyrdestund mellom sangfugl Jessica Simpson (26) og hennes nye kjæreste John Mayer (29).


I følge nettstedet Askmen.com ble de to observert sammen under en bedre middag i Roma. Etter middagen dro de tilbake til det fasjonable luksushotellet Hotel de Russie, der de rask trakk seg tilbake til rommet sitt.


Hva som foregikk der inne forble alt annet enn en hemmelighet for hotellets resterende gjester...


Energiske elskovslyder ramlet ut av hotellrommets vegger, ikke utelukkende til glede for resten av klientellet. En kilde More Magazine har vært i kontakt med, kunne fortelle følgende:


- Jessica og John kom tilbake til hotellet ganske tidlig på kvelden og forlot det ikke før neste dag. Slik det hørtes ut ble det ikke særlig mye søvn på dem den natten...


- Jeg kunne rett og slett ikke tro mine egne ører! Tenk at selveste Jessica Simpson holdt på så lite diskret i naborommet!


Jessica skilte seg fra ektemannen Nick Lachey i november 2005, og begynte å date sin nåværende kjæreste John Mayer i fjor. De to bekreftet forholdet da de viste seg sammen på artist Christina Aguileras (26) nyttårsfest i New York City.


Mayer har sagt at Jessica er en herlig kvinne, og at han er glad han er sammen med henne...