KASTET HAM UT: Kourtney Kardashian skal ha kastet ut Scott Disick fra parets hjem i Los Angeles. Foto: All Over Press
KASTET HAM UT: Kourtney Kardashian skal ha kastet ut Scott Disick fra parets hjem i Los Angeles. Foto: All Over PressVis mer

- Høygravide Kourtney kastet ut kjæresten

Kourtney Kardashian skal ha fått nok av Scott Disick.

SEOGHØR.NO: Kourtney Kardashian (32) skal ha kastet ut kjæresten Scott Disick, som hun venter barn med. Det melder Life & Style Magazine.

Reality-stjernen, som snart er gravid i åttende måned, skal ha fått nok av at Disick fester så mye.

- De spilte inn en veldig intens scene her forleden, og hun skrek noe sånt som: «Kom deg ut! Jeg vil ikke ha deg her. Kom tilbake når jeg er klar til å føde», forteller en kilde til bladet.

Det hevdes at Disick har valgt å åpne en restaurant i New York, samtidig som Kourtney venter parets barn nummer to i Los Angeles.

- Han vil være der hele tiden, ønske gjester velkommen og drive stedet.

Samtidig hevder kilder at flere sexvideoer med Disick nå har dukket opp.

- Han var besatt av sex. Han elsket det. Vi pleide å ta med forskjellige grupper med jenter til husene våre og gjøre diverse ting med dem. Vi prøvde å få det til hver dag, og enkelte dager ble det filmet. Det er sikkert åtte eller ni filmer, forteller Scotts Blancos barndomsvenn, Donald Blanco, til bladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Her går det galt for Kourtney