Høygravide Hilaria overrasket på Instagram

Alec Baldwins kone teller ned til den store dagen på originalt vis.

TRENER YOGA FØR FØDSELEN: Høygravide Hilaria Baldwin viste Instagram-fansen hvordan hun holder seg i form før hun skal føde sitt andre barn.
TRENER YOGA FØR FØDSELEN: Høygravide Hilaria Baldwin viste Instagram-fansen hvordan hun holder seg i form før hun skal føde sitt andre barn. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 2013 kunne «30 Rock»-stjernen Alec Baldwin (58) juble over å ha fått sitt første barn med kona Hilaria (32), da datteren Carmen (3) kom til verden. I 2015 fikk de to sønnen Rafael Thomas (2).

Nå teller paret spent ned dagene til å bli foreldre for tredje gang.

Og for Hilaria er det en ting mer enn noe annet som hjelper henne med å slappe av før fødselen - trening med vekter.

Mandag delte 32-åringen en video av seg selv på sin Instagram, hvor hun - kun iført undertøy-  trener på senga med lette vekter.

«Trener triceps. Tre sett med 15 (repetisjoner). Jeg gjør mine med 7 lbs (3,1 kg, red.anm)», skriver hun i teksten til bildet.

Hilaria jobber til daglig som yogainstruktør og deler også ofte bilder av seg selv, mens hun gjør yogaøvelser.

I 2015 avslørte Hilaria at hun liker å amme mens hun går utendørs i New York.

Yes...we leave the house like this...we are quite the wacky bunch! Aka unique #366DaysOfLivingClearly #HilariaLCM

A photo posted by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

- Hvis én person til forteller meg hvordan jeg skal bruke bæreselen... Jeg bruker den i «puppehøyde» for å kunne amme mens jeg går. Dekke seg til med et teppe, finne frem puppen, vipps, så er jeg en mamma i farta, forklarte Hilaria  på Instagram.

Ammer mens hun går

Tilsynelatende har den travle småbarnsmoren fått tilsnakk fordi bæreselen henger for lavt til at hun kan gi sønnen kos mens de er ute på spasertur:

- Hvis jeg bruker selen slik at jeg kan «kysse toppen av hodet hans», så kommer han ikke til godsakene, ok?? Sorry for skyllebøtten min, det er bare så mange meninger ute og går!!, skrev hun frustrert.

Summer flow.... Repeat 5 times #366daysoflivingclearly #HilariaLCM

A video posted by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

Alec Baldwin har tidligere vært gift med skuespilleren Kim Basinger. De har en datter sammen, modellen Ireland Baldwin (20).

Ireland har ikke lagt skjul på at hun gleder seg over sine nye halvsøsken.

«Folkens, jeg skal bli storehalvsøster! Woha! @ABFalecbaldwin, jeg hører du er gravid!!!», skrev hun i en melding til faren, det ble kjent at han ventet sitt første barn med Hilaria.

LES OGSÅ: Hilaria ammer mens hun går

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer