ØNSKER SEG STOR FAMILIE: Chrissy Teigens termin er rett rundt hjørnet og både hun og John Legend er i ekstase over å skulle bli foreldre. Foto: NTB Scanpix
ØNSKER SEG STOR FAMILIE: Chrissy Teigens termin er rett rundt hjørnet og både hun og John Legend er i ekstase over å skulle bli foreldre. Foto: NTB ScanpixVis mer

Høygravide Chrissy Teigen vil ha minst fire barn

- Det vil knuse hjertet mitt hvis ikke det kommer til å skje.

SEOGHØR.NO: I oktober kom den gledelige nyheten om at Chrissy Teigen (30) og musikerektemannen John Legend (37) venter sitt første barn sammen - etter en lang og vanskelig prosess med å bli gravide.

Nå avslører den halvt norske modellen at hun håper på å ha en stor familie en gang i fremtiden.

- Jeg tror jeg kommer til å være gravid i ett strekk gjennom 30-årene. Jeg har alltid sett for meg at alle er samlet rundt spisebordet i høytider og en gang i uken ellers, forteller hun til Self magazine, ifølge E! News.com.

- Det vil knuse hjertet mitt hvis ikke det kommer til å skje, men forhåpentligvis vil det gjøre det. Vi har noen flere embryoer på vent.

Saken fortsetter under bildet.

GENTLEMAN: Under årets Oscar-utdeling tok John Legend godt vare på sin flotte gravide kone. Foto: NTB Scanpix
GENTLEMAN: Under årets Oscar-utdeling tok John Legend godt vare på sin flotte gravide kone. Foto: NTB Scanpix Vis mer

 

Chrissy har allerede sett for seg hvor mange barn hun ønsker seg med ektemannen også.

- Jeg håper at når vi har fått fire barn, så kan John og jeg se på hverandre og vite at det er oss mot dem. Vi kommer til å elske dritten ut av barna våre, men vi kommer også til å dele oss opp i lag og krangle i par, drømmer hun.

Den mørke skjønnheten mener også at hun og «All of Me»-stjernen kommer til å bli en perfekt foreldreduo fordi de utfyller hverandre så bra.

- Jeg bekymrer meg for ting, mens han er veldig avslappet. Jeg liker å stille ham spørsmål som for eksempel: «Ville du latt barnet vårt få vin til maten hvis vi var ute og spiste middag, og hun bare var 16 eller 17 år?» Og da svarer han ja, mens jeg er usikker.

- I forholdet vårt er det jeg som er den gale av oss, mens han absolutt er den rolige, forklarer hun, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

romance

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

 

Ikke nervøs for å bli pappa

Videre sier den høygravide supermodellen at hun gleder seg til å se John i farsrollen.

- Han har en stor familie med nieser og nevøer, og han vet mer enn meg om barn. Det kommer til å bli veldig sexy å se denne nye siden av ham.

Den vordende pappaen ser også frem mot familieforøkelsen med glede og spenning.

- Jeg er ikke nervøs. Jeg omfavner alt med åpne øyne og armer, og jeg føler meg klar. Folk har fått barn i mange, mange år før oss, så det kan ikke være så latterlig hardt. Jeg vet at det kommer til å bli utfordrende på sin egen måte, men jeg tror vi skal klare oss, fortalte han til Jimmy Kimmel mandag, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

My beautiful wife in beautiful Zanzibar in the new @si_swimsuit issue!

A photo posted by John Legend (@johnlegend) on

 

Valgte selv kjønnet på babyen

Etter at Chrissy og ektemannen gjorde graviditeten kjent, så har hun flere ganger stolt vist frem magen både på premierer og i sosiale medier.

30-åringen er heller ikke redd for å dele fra svangerskapet i media.

Chrissy har tidligere fortalt at hun går til ultralyd to ganger i uken, og nylig avslørte hun også at barnets kjønn slett ikke kom som noen overraskelse.

- Det var jeg som tok valget. Ikke bare skal jeg bli mor til en jente, men jeg valgte jenta selv ut fra hennes lille embryo. Da jeg valgte henne, sa jeg: «La oss sette den jenta inn i meg».

- Jeg tror jeg var mest spent og tiltrukket av tanken på at John ville bli den beste faren til en jente. Bare tanken på å se ham med en jente gjorde meg glad. Jeg synes han fortjener en liten jente og det spesielle båndet mellom far og datter, sa hun til People.

LES OGSÅ: Jenny Skavlan avslører babyens kjønn