Pernille Juvodden:

Høygravid - fått påvist corona

Pernille Juvodden, kjæresten til John Carew, skal snart føde. Nå har hun fått påvist covid-19.

SNART TERMIN: Pernille Juvodden er for tida høygravid. Nå har hun fått påvist corona. Foto: Privat
SNART TERMIN: Pernille Juvodden er for tida høygravid. Nå har hun fått påvist corona. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser Pernille Juvodden (24) og tidligere fotballspiller John Carew (41) venter i disse dager spent på å få sitt første barn sammen.

Nyheten delte paret i oktober i fjor, og samme måned ble det kjent at det er ei lita jente de skal bli foreldre til.

CAREW: Fotballstjerna venter barn sammen med kjæresten Pernille Juvodden. Vis mer

Tida under svangerskapet har imidlertid ikke bare vært enkel for 24-åringen, som i februar kunne avsløre at hun har hatt borreliose, også kalt Lyme disease. Det delte hun i et ærlig, ufiltrert innlegg på Instagram.

Der kom det også fram at Juvodden har endometriose og lavt stoffskifte.

Smittet

Nå har det imidlertid oppstått enda en hump på veien. På Instagram avslører nemlig den høygravide influenseren at hun har testet positivt på corona.

«Jeg har fått påvist covid-19 og er knust av tanken på at jeg nå kanskje må føde alene. Å få påvist corona så tett på termin er virkelig et mareritt», innleder hun med.

Videre skriver 24-åringen at hun ikke kan skjønne hvordan hun ble smittet, ettersom hun har vært svært forsiktig.

«Ikke trodde jeg at jeg hadde det da jeg gikk og testet meg, men på grunn av smittetrykket ville jeg være ansvarsfull fordi jeg hadde litt tørrhoste. Da resultatet viste 'positiv' fikk jeg mildt sagt et stort sjokk. Jeg som var hundre prosent sikker på at jeg bare hadde vært litt for tynnkledd en dag», fortsetter hun.

- Sjekk dere

Det er foreløpig ukjent eksakt når influenseren har termin, men hun skriver i innlegget at hun håper babyen holder seg inni magen til hun er ute av isolasjon, sånn at hun kan føde med kjæresten ved sin side.

SJOKK: Influencer Lainey Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid - og mye lengre på vei enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube Vis mer

Hun legger også til at hun var sikker på at hun hadde hatt corona allerede i mars i fjor, men at det føles annerledes denne gangen. Hun føler seg imidlertid i fin form og har energi.

- Kjipt

Overfor Se og Hør forteller influenseren at det er kjedelig å bli smittet når hun har vært så forsiktig - spesielt så tett opptil termin.

- Jeg skjønner ikke hvordan jeg kan ha fått det. Foreløpig kjennes det ut som en vanlig forkjølelse eller influensa, så håper bare det ikke utvikler seg noe mer, og at det går raskt over.

Hun legger til at hun allerede har oppholdt seg i isolasjon i flere dager, og at hun er glad for at hun testet seg så tidlig.

- Håper alle som har både store og små symptomer tester seg og tar det på alvor, avslutter hun.

Venter barn

Juvodden og Carew delte som nevnt den hyggelige nyheten om at de skal bli foreldre i oktober.

Det avslørte sistnevnte selv på Instagram. Der la han ut et bilde sammen med kjæresten, der de begge holdt et godt tak rundt sistnevntes tydelige babymage.

«Baby på vei», skrev Carew under bildet av han og kjæresten.

Dette blir Carew og Juvoddens første barn sammen. Carew har også sønnen Tyrese fra et tidligere forhold.

LES OGSÅ: Ble mamma etter trøblete svangerskap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer